Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Fjorten Elleve

Butikshunden Bent render ofte rundt blandt de fine sager i Fjorten Elleve.

Butiksguide: Shop skæve og cool mærker i Fjorten Elleve

Butikken Fjorten Elleve i Esbjerg er et besøg værd, hvis du er til mærker som Acne, Won Hundred og Wood Wood

Costume fortsætter jagten på landets bedste butikker. Kom denne gang på besøg hos Fjorten Elleve i Esbjerg.

Bor du i Vestjylland langt fra de store byer og gode butikker? Fortvivl ikke. I Esbjerg ligger nemlig en sand perle af en butik.

Fjorten Elleve hedder butikken, som åbnede for to år siden. I november sidste år flyttede butikken til nye lokaler og åbnede samtidig en webshoppen Fjortenelleve.dk.

Fjorten Elleve forhandler mærker som Ganni, Acne, Won Hundred, Dico, Jefffrey Campbell, Velour, Wood Wood, Stig P og undertøj fra A.O.

Hvad gør butikken speciel?

“Vi skiller os især ud med de mærker, vi har, hvor vi er eneforhandler på flere af mærkerne i byen. Det er også særligt for os, at vi forhandler billeder af den lokale graffitikunstner Jacob Ljørring. Han har også lavet det store vægmaleri i butikken, hvilket er med til at give den hyggelige atmosfære, der kendetegner butikken,” siger indehaver af Fjorten Elleve, Mette Lind Sørensen.

Hvilket stilikon ville du ønske kiggede forbi Fjorten Elleve?

“Jeg går ikke så meget op i stilikoner, men jeg ville da ikke have noget imod, hvis Kate Moss kiggede forbi. Hun har en fed stil og er god til at mikse dyrt og billigt.”

Besøg Fjorten Elleve på Kongensgade 83, Esbjerg eller webshoppen Fjortenelleve.dk.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev