Costume-redaktionen: "Det skal vi have på til fest"

Se, hvilke kjoler, sko, smykker og tasker, Costume-redaktionen skal have på til julens fester

Kjole fra Acne til 2.295 kr. hos Shop.acnestudios.com. © costume.dk
1 / 14

Kjole fra Acne til 2.295 kr. hos Shop.acnestudios.com.

“Jeg er vild med det asymmetriske og lidt skulpturelle i kjolen. Og så viser den både ben og arme, men sidder lidt løst, så den ikke fremstår vulgær, men ret elegant. Kan både bruges med sorte støvletter eller et par høje, enkle louboutin’er,” siger Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam.

Kjole fra Aqua Couture til 778 kr. hos Asos.com. © costume.dk
2 / 14

Kjole fra Aqua Couture til 778 kr. hos Asos.com.

"Jeg skal have en festlig kjole, der både kan bruges til firma- og tøsejulefrokosten. Mit valg faldt derfor på denne asymmetriske sag, der nok er sart, men også virkelig pæn," siger Costumes assisterende moderedaktør, Anne Mønsted.

Taske fra Jimmy Choo til ca. 2.420 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
3 / 14

Taske fra Jimmy Choo til ca. 2.420 kr. hos Net-a-porter.com.

"Er egentlig ikke en Choo-pige (minus mine bryllupssko), men den taske er da også mere poptøs end glamgirl. Uhøjtidelig, men samtidig stram og præcis det element, der giver et sort outfit et spark i r... Vil gøre mig glad, hver gang jeg svinger den over skulderen," siger Costumes redaktionschef, Lea Østergaard Andersen.

Kjole fra Cos til 930 kr. © costume.dk
4 / 14

Kjole fra Cos til 930 kr.

"Jeg har i lang tid ledt efter en festkjole med markante skuldre, som jeg kan bruge til alle vinterens fester. Da jeg så den her hos Cos, fik jeg straks lyst til at eje den. Den er elegant, enkel og har et virkelig fint snit. Jeg vil bruge den til fest sammen med mine plateausko fra Acne for at gøre looket specielt," siger Costumes artdirector, Malene Langholz Christensen.

Halskæde fra 3.1 Phillip Lim til 860 kr. hos Youheshe.com. © costume.dk
5 / 14

Halskæde fra 3.1 Phillip Lim til 860 kr. hos Youheshe.com.

“Jeg vil investere i en halskæde fra 3.1 Phillip Lim. Den er perfekt til at tilføre noget ekstra til mine sorte enkle festkjoler,” siger Costumes skønheds- og modeassistent, Rosa Tauber Petersen.

Bukser fra Heartmade by Julie Fagerholt til 3.999 kr. © costume.dk
6 / 14

Bukser fra Heartmade by Julie Fagerholt til 3.999 kr.

“I de her labre bukser bliver jeg som en levende diskokugle på et dansegulv. Jeg kan ikke gøre for det, men ting og sager, der glimter, gør mig bare lidt lykkelig.”

Kjole fra Preen Line til ca. 2.500 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
7 / 14

Kjole fra Preen Line til ca. 2.500 kr. hos Net-a-porter.com.

“Overraskende nok er jeg faldet for noget sort. Jeg synes kjolen fra Preen Line er perfekt til fest, og jeg vil bruge den med tætte sorte strømpebukser, min rå lakclutch med mega nitter fra Giles og mine sorte Nicholas Kirkwood-stilletter, mørk makeup og lys neglelak,” siger Costumes moderedaktør, Maiken Winther.

Le crayon yeux i 27 noir scintillant fra Chanel til 155 kr. © costume.dk
8 / 14

Le crayon yeux i 27 noir scintillant fra Chanel til 155 kr.

“ Jeg elsker mørke øjne, når jeg skal ud. Jeg lægger en skygge i en brunlig bronzenuance, fordi det fanger lyset flot, og så lægger jeg masser af sort kohl på den våde kant og langs vippekanten hele vejen rundt. Det giver den helt rigtige sorte effekt, og samtidig dækker man den rødme, der kan komme på den våde kant,” siger Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther.

Kjole fra Acne til 1.395 kr. hos Acnestudios.com. © costume.dk
9 / 14

Kjole fra Acne til 1.395 kr. hos Acnestudios.com.

“Jeg er til kjoler, når der er fest på programmet, og denne fra Acne er både elegant og feminin. Silhouetten er smuk, og så er kjolen tilpas løs til at skjule julefrokosternes sildemadder en masse. Smart,” siger Costumes journalist Marie Vidø.

Kjole fra Helmut Lang til ca. 2.755 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
10 / 14

Kjole fra Helmut Lang til ca. 2.755 kr. hos Net-a-porter.com.

“Jeg har længe været på udkig efter den perfekte lille sorte, som var mere rå end feminin. Helmut Lang havde svaret. Jeg er vild med asymmetrien, mesh-detaljerne og lynlåsen på ryggen, og jeg vil bruge den med et par tårnhøje ankelstøvler og en ear-cuff,” siger Marie Hindkær Andersen, redaktør på Fashionista by Costume (læs mere om digitalmagasinet her).

Halskæde til 370 kr. hos Asos.com. © costume.dk
11 / 14

Halskæde til 370 kr. hos Asos.com.

"Jeg har hørt, at det der med statement-smykker er in, så nu går jeg all the way. Perlekappen skal bruges med en sort kjole, en stor krystal-fingerring og et Colgate-smil," siger Costumes modestylist Karoline Saysette.

Sko fra Opening Ceremony til ca. 2.465 kr. hos Brownsfashion.com. © costume.dk
12 / 14

Sko fra Opening Ceremony til ca. 2.465 kr. hos Brownsfashion.com.

"Indrømmet, det er jo nok ikke sådan, at du tænker: "Hold da op, hun er vist på vej til fest," hvis du ser mig komme gående på gaden i de her sko. Og det passer mig fremragende, for jeg er ikke for meget for at se alt for pyntet ud - heller ikke, når jeg skal til julefrokost. Men man kan jo heldigvis sagtens feste igennem alligevel," siger Costumes webredaktør, Jette Sandbæk.

Kjole fra Acne til 2.395  kr. © costume.dk
13 / 14

Kjole fra Acne til 2.395 kr.

“Man tror først, det er en paillettop sat sammen med en højtaljet nederdel, men nej, det er den sejeste kjole fra Acne, som jeg gerne vil danse rundt i. Jeg vil tage et par sorte statement-sko på til, og for at det ikke skal blive for kedeligt, vil jeg finde et par sorte strømper med mønster i,” siger Costumes assisterende artdirector, Sacha Vincent Hansen.

Sko fra Topshop til ca. 500 kr. hos Topshop.com. © costume.dk
14 / 14

Sko fra Topshop til ca. 500 kr. hos Topshop.com.

"Det kan nok ikke komme som en overraskelse for jer, der kender mig, at jeg selvfølgelig vælger en sko som min favorit. For jeg elsker bare sko. Og de her sko er både feminine og rå på samme tid," siger Miss Costume, der er skønheds- og modebrevkasseredaktør.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev