Få 3 lækre forårslook med kun 3 items

1-2-3, så kan du være på farten. Vi har skabt 3 nemme og cool look til dig, der ikke kan vente med at komme ud og nyde foråret

1 / 4

Nu er foråret her – kalenderen siger det, de lysere dage viser det, og termometeret begynder også at indikere det.

Vi elsker foråret og glæder os til florlette kjoler, forårsjakker, bare ben og sneakers så behagelige, at du får lyst til at spadsere byen tynd. Skal du gå rundt i flere timer, foreslår vi, at du ifører dig det helt rette cool, nemme og afslappede look.

Derfor har vi skabt tre look ud af blot tre items. Alle outfits tager udgangspunkt i, at dine fødder har det behageligt. Derfor har alle look en version af den nye smukke sneaker ECCO Intrinsic Karma fra danske ECCO.

FORÅRETS BEHAGELIGSTE SNEAKER
For sneakeren er intet mindre end perfekt til gå- eller shoppeture, da den, udover at være smuk, er enormt behagelig. Den giver støtte de rette steder, da indlægssålen former sig efter din fod. Den knyttede tekstil lægger sig tæt til oversiden af din fod og former sig efter den, når du går. Og så er skoen så let, at det føles som om, du slet ikke har noget på fødderne.

Nu til de tre look, der viser, at den afslappede sneaker fungerer perfekt til både et klassisk, et afslappet og et kontrasfyldt hverdagslook.

Klassisk med et splash af koral
2 / 4
Høj chill-faktor
3 / 4
Perfekt kombi – råt, feminint og sporty
4 / 4
Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev