Få 4 lækre efterårslook med 1 musthave item

Bliv inspireret af efterårets største tendens med herreinspirerede styles, og kombiner dem med den ultimative accessory – Renault Twingo Costume Edition

Det klassiske og herreinspirerede look er tilbage dette efterår i en nyfortolkning, hvor bukserne har ekstra vidde og skjorten brede ærmer. Strik er en klassiker, der også holder denne sæson, hvis det er i en oversize, blød version.

Tag dit outfit til næste niveau med den ultimative accessory – bilen!

Med Renault Twingo Costume Edition får du en forlængelse af din personlighed, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med stil.

1. Skab cool volumen

Bukser og lange nederdele med masser af vidde giver dig den helt rigtige silhuet dette efterår. De klassiske herre-styles er for alvor tilbage, og farvepaletten er holdt i mørke og naturlige farver. Vær ikke bange for at miste figuren i de brede bukser – vælg et snit med høj talje, der fremhæver din figur.

2. Minimalistisk lækkert

Det er detaljerne, der fuldender dit look. Vælg en læderjakke i en smuk blommefarve for at bryde det minimalistiske udtryk. Brug gerne solbrillerne langt ind i efteråret som en fed detalje.

3. Chick business casual

Gå efter materialer som silke og uld, der giver dit outfit et luksuriøst look dette efterår. En klassisk blazerjakke i uld giver dig et cool og afslappet udtryk. Vælg jeans med vidde og høj talje for at ramme 70'er-tendensen, der fortsætter dette efterår og husk bæltet for at fremhæve taljen.

4. Naturlige nuancer

Den oversize strik bliver din bedste ven dette efterår. Vælg den i en lækker uldkvalitet og i en klassisk nuance som grå. Kombiner den oversize overdel med en feminin nederdel med plisseringer.

Fuldend looket med den perfekte accessory – Renault Twingo Costume Edition

Renault Twingo Costume Edition er en veludstyret limited fashion edition med et unikt Costume-design, der blandt andet består af sort "Étoilé"-metallak, alufælge og læderrat.

Bilen har fuld udstyrspakke og giver dig alt, du har brug for. For eksempel parkeringssensor, R & GO navigationssystem, aircondition og meget mere.

Du kan finansiere en Renault Twingo Costume Edition fra 1.690 kr./md.* med 0 kr. i udbetaling. Eller du kan købe den fra 106.900 kr. eksklusiv levering. En almindelig Twingo fås fra 79.900. Læs mere her.