Fra catwalk til hverdag: Knæhøje støvler

Bliv efterårsklar a la Carven med en A-formet nederdel, knæhøje støvler og sort rullekrave

Carven AW14 © Anna Stockland
1 / 6

Carven AW14

Det var med store følelser og knald på farver, print og dekorationer, at Carven præsenterede sin AW14-kollektion ved den parisiske modeuge først på året. Selvom de larmende grafiske print og smukke silhuetter var nok til at fange vores opmærksomhed, var det især kollektionens fodtøj, der stjal showet.

De fleste modeller havde pakket deres lange ben i et par ultra lange støvler, som gerne gik til midt på låret og fungerede som en rå kontrast til de mere pigede items som A-formede nederdele og skræddersyede kjoler.

Vi er vilde med de knæhøje - eller endnu længere - støvler til efteråret, og de er især fine lige nu, hvor du stadig kan slippe afsted med at have et stykke bart ben mellem de lange støvler og din nederdel eller kjole.

Gå efter items i afdæmpede farver som sort, grå eller navy, og kombinér de lange, sexede støvler med en mere piget nederdel. Sørg for at finde items i lune materialer som uld eller strik, der kan holde dig varm i efterårskulden. Giv outfittet et hverdagsventligt touch med en behagelig sort rullekrave og fuldend looket med sideskilning i et ellers skødesløst hår.

Boot up
2 / 6

Boot up

De knæhøje støvler er det vigtigste item i looket. Gå efter et par i et råt læder- eller ruskindslook, og vær ikke bange for at vælge en variant, der går til over knæet.

Støvler, Nastygal ca. 625 kr.

Plisseringer
3 / 6

Plisseringer

Vi elsker kombinationen af sort og blå, og denne plisserede nederdel skaber den perfekte kontrast til de sexede støvler.

Nederdel, Diane Von Furstenberg hos Netaporter.com ca. 2.530 kr.

Billigere alternativ
4 / 6

Billigere alternativ

Hvis prisen på Diane Von Furstenberg-nederdelen ligger lidt over dit budget, så har vi selvfølgelig fundet et billigere, men mindst lige så fint, alternativ til dig.

Nederdel, Zara 299 kr.

Rullekraven
5 / 6

Rullekraven

Rullekraven hitter for alvor denne sæson, og vi elsker denne udgave med den lille krave. En klassisk, sort rullekrave er et key item i din efterårs- og vintergarderobe, så sørg for at vælge en trøje i en god kvalitet.

Rullekrave, Calvin Klein Jeans hos Boozt.com 1.700 kr.

Clutch
6 / 6

Clutch

Giv looket kontrast med en metallic clutch som denne. Gå efter en oversize variant i tråd med sæsonens trend. Se flere fine jumbo clutches her.

Clutch, French Connection hos Asos.com ca. 481 kr.