Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Anna Stokland

Gaveguide: Her skal du shoppe dine julegaver online

Vi guider dig gennem junglen af webshops, som har de perfekte julegaver til dem, der elsker alt fra mode og skønhed til bolig og oplevelser

Klarer du også julegaverne online, ved du helt sikkert, hvordan det til tider kan være lidt af en jungle at finde frem til den helt rette webshop, hvor de gode gaver kan findes.

Derfor guider vi dig her samen med cashbacksitet Eovendo til de perfekte webshops, der har gaver til alle dem, du holder af – og samtidig give lidt ekstra på kontoen.

Shopper du gennem Eovendo, kan du nemlig få udbetalt kontanter eller gavekort for en procentdel af det, du køber for. Alle nævnte webshops kan findes via Eovendo.

Til kæresten

Det kan være virkelig svært at finde en personlig og fin gave til kæresten, der vækker de helt rigtige følelser. Heldigvis bliver de fleste glade for nyt til garderoben. Er han til streetwear og lækre sneakers, finder du et kæmpe udvalg på Caliroots, mens du hos Eton finder den perfekte skjorte, hvis han er mere til de klassiske items. Vil du give ham mulighed for lidt ultimativ selvforkælelse, tilbyder Proshave et stort udvalg af grej og pleje til barbering, så han kan stå helt skarp.

Til dine søskende

Giv din bror eller søster et stykke ikonisk, dansk modehistorie med en af de stribede bluser fra Mads Nørgaard, eller find gaven hos Norse Store, hvor du udover Norse Projects eget tøj, også finder diverse accessories til boligen og lækre magasiner. Vil du ikke vove dig ud i at diktere dine søskendes stil, kan du gå den sikre vej med et gavekort til Asos, hvor de vil kunne finde lige det, de ønsker sig.

Til forældrene

Er begge dine forældre læseheste, kan gaven måske findes på Saxo, hvor du kan dykke ned i over en million klassikere og nye udgivelser. Vil dine forældre i stedet værdsætte en oplevelse, og får du ikke brugt ligeså meget tid, som du gerne ville, kan en god gave være en lækker middag. På Spis i Byen kan finde gode tilbud på over 100 forskellige kulinariske oplevelser, så I kan få lidt kvalitetstid sammen over et godt måltid - et sikkert hit hos forældrene.

Til vennerne

Det kan være en fin gestus at give sine venner en lille gave i julen, men måske er dit budget ikke til de helt store gaver. Det er dog ingen grund til at gå i baglås, for hos Sephora kan du for eksempel selv sammensætte en lille pakke af masker til ansigt, hænder og fødder til en spadag med vennerne uden at sprænge budgettet. Er du ude i en mere personlig gave, er smykkemærket House of Vincent et oplagt valg med et udvalg af de fineste øreringe, ringe og halskæder til overkommelige priser.

Gør det nemt at vide, om du kan få cashback

Efter du har tilmeldt dig Eovendo, kan det være svært at huske præcis hvilke webshops, du kan få cashback på. Her kan du med fordel downloade en såkaldt browser extension fra Eovendo. Er den downloadet, får du en notifikation, hver gang du er inde på en webshop, hvor du kan få penge tilbage for dit køb. På den måde husker du at gøre brug af cashback-funktionen, så du ikke snyder dig selv for penge, du kunne have haft.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev