Heidi Cox fra Saks Potts: Her er min ønskeliste

Tidløse møbler og originalkunst står højt på ønskelisten hos Heidi, der med tiden har lært at værdsætte kvalitet over kvantitet

© Privat
1 / 11

Tiden har lært 29-årige Heidi Cox, International Sales Manager hos Saks Potts, at købe færre ting og i stedet investere i noget, hun vil holde af hele livet. Lige nu står en cashmere-hue og en tur til Heidis anden hjemby, Shanghai, øverst på ønskelisten.

2 / 11

“Jeg rejser meget, så min hud har en tendens til at tørre ud på grund af aircondition i flyet og luftforholdene i Shanghai. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg altid holder den fugtet. Jeg er tilhænger af ansigtsmists, og den seneste i min samling er fra Mario Badescu.”

Lavender facial spray, Mario Badescu hos Magasin.dk 110 kr.

© PR
3 / 11

“Arkitekt Salem Charabi har designet den smukkeste daybed, Cairo, som er fuldkommen tidløs.”

Daybed Salem Charabi (pris på forespørgsel).

© PR
4 / 11

“Jeg har ofte mit hår nede, men de dage, hvor jeg sætter håret op, vil dette hairpiece fra Sophie Bille Brahe være perfekt.”

Hårnål Sophie Bille Brahe 3.800 kr.

© PR
5 / 11

“Cashmere-huen fra I Blame Lulu fås i de smukkeste farver, men det er især den lyserøde, jeg har udset mig.”

Hue, I Blame Lulu 800 kr.

© Getty Images
6 / 11

“Min kæreste bor i Shanghai, og den er blevet min anden hjemby. Et langdistanceforhold er hårdt, men jeg føler mig også privilegeret over nu at kende byen så godt, at jeg ved, hvor jeg kan sidde og arbejde og få en god kop kaffe – og jeg har min faste vintagebutik, Pawnstar.”

© PR
7 / 11

“Jeg har længe gerne villet skifte mine indrammede plakater ud med et rigtigt stykke kunst, og da jeg bliver 30 næste år, har jeg besluttet, at jeg vil investere i et oliemaleri fra Peter Bonde.”

Oliemaleri, Peter Bonde (pris på forespørgsel).

© Privat
8 / 11

“For nogle år siden investerede jeg i det smukkeste Habibi-sølv-sidebord designet af Phillip Mainzer. Det tager sig smukt ud, uanset hvilket rum man bruger det i. Det er et af de møbler, jeg ved, at jeg altid vil tage med mig.”

9 / 11

“Hver sæson køber jeg et par nye bukser fra Nué Notes eller Lovechild, da de har den perfekte pasform.”

Bukser Lovechild 1979 1.400 kr.

10 / 11

“Jeg er ikke så god til, når parfumer bliver for feminine og dominerende. Hamaca er unisex og har en perfekt undertone af kokos, som gør den mere frisk end parfumeret.”

Parfume, Hamaca 27 87 1.081 kr.

© Privat
11 / 11

“Jeg har en regel om, at man gerne må ryge i min lejlighed, så længe det er i køkkenet. Derfor ender vi altid med at sidde i vindueskarmen i flere timer og ryge cigaretter og drikke rødvin, når mine veninder kommer på besøg. Den plads i køkkenet har altid været et rum til at kunne tale om hverdagens problemer, mænd og livets store spørgsmål – og selvfølgelig til en masse grin og sladder.”

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev