Her er dit nye musthave item

Et nyt item har meldt sig på listen over ting, vi drømmer om. Se her, hvilket mustave item du skal investere i dette efterår

Accessories fuldender et look og skaber et personligt præg. Derfor skal de produkter vi investerer i afspejle vores livstil. Nu er der et nyt musthave item i byen – vores bil.

“Bilen er et udtryk for vores uafhængighed og underbygger vores livsstil,” siger trendforsker Julia Lahme om det at investere i en bil som moderne storbykvinde. En luksus-accessory, der ikke kun er praktisk, men også siger noget om vores personlighed.

I dag har vi mere travlt end nogensinde. Vi har flere penge mellem hænderne og karrieren fylder mere og mere. Det betyder dog ikke, at vi vil lade hverdagens tumult diktere, hvad vi har på eller hvordan vi lever vores liv. Tøjet skal være behageligt men stadig cool, maden skal være nem men stadig lækker og transporten hurtig men stadig komfortabel. Vi har mange krav, som vi ikke vil gå på kompromis med, og det betyder, at vores personlighed skal skinne igennem i vores valg af alt fra mad og kultur til beklædning og accessories.

Franske modehuse skaber sæson efter sæson de mest eftertragtede it-tasker. Franske bilproducenter kan også noget med chikke biler.

© Streetstylefotos: Anne Stockman

Fransk elegance i mode og biler

Ligesom Frankrig har lagt navn til nogle af de mest kendte modeskabere i verden som Coco Chanel, Christian Dior og Yves Saint Laurent, har nationen også været hjemstavn for sensationel bilproduktion. En af dem er Renault, der nu forener mode og biler i den nye Renault Twingo Costume Edition, designet af moderedaktionen på magasinet Costume. En chik og strømlinet bil, hvor der er tænkt over detaljerne.

Bilen bliver mere og mere populær at investere i. Ifølge trendforsker Julia Lahme, skyldes det en helt ny livsstil: ”I dag har vi en længere periode, hvor vi ikke har børn og i stedet opsøger karrieren. Derfor har vi en højere indkomst end før. Dermed er der flere kvinder, der har til råd high-end mode, luksus-rejser, fine middage og også en lækker bil.”

Lige som en flot taske, et lækkert par sko eller en smuk halskæde er et udtryk for vores personlighed, er bilen det også. Det skal nemlig ikke være en hvilken som helst bil, der bliver parkeret foran lejligheden – designet har i særdeleshed noget at sige, fortæller Julia Lahme: ”Den skal ikke bare være praktisk og navigationsdygtig at køre i – designets detaljer og finesser vægter også højt.”

Renault Twingo Costume Edition kan fragte dig og dine shoppingposer stilfuldt og let rundt i storbyen.

Renault Twingo Costume Edition er en veludstyret limited fashion edition med et unikt Costume-design, der blandt andet består af sort "Étoilé"-metallak, alufælge og læderrat.

Bilen har fuld udstyrspakke og giver dig alt, du har brug for. For eksempel parkeringssensor, R & GO navigationssystem, aircondition og meget mere.

Du kan finansiere en Renault Twingo Costume Edition fra 1.690 kr./md.* med 0 kr. i udbetaling. Eller du kan købe den fra 106.900 kr. eksklusiv levering. En almindelig Twingo fås fra 79.900. Læs mere her.