© ZARA

5 tendenser highstreetbutikkerne mestrer lige nu

Der er god grund til at kigge mod highstreetbutikkerne netop nu, hvis du vil shoppe cool tendenser på budget.

Kan indeholde reklamelinks.

Det strikkede sæt

Det strikkede sæt er perfekt til en kølig efterårsdag og kan dresses både op og ned. Vi har fundet fire favoritter, så du med garanti kan gå sæsonen varmt i møde.

Skjortejakken

Skjortejakken er en oplagt tilføjelse til din basisgarderobe. Den kan bruges som overgangsjakke men også som varmt lag under din vinterjakke, når temperaturerne falder yderligere. Style den eksempelvis med læderbukser, støvler og en hvid skjorte.

Den hvide skjorte – med et tvist

Den hvide skjorte har du med al sandsynlighed allerede hængende i garderobeskabet. Skjorten har denne sæson fået victorianske referencer, der således opdaterer den klassiske skjorte med store kraver, ærmer og flæser.

Den tynde strikpolo

Den fittede ribstrikkede polo giver dit outfit et preppy twist. Par den med et par løse slidte jeans og en oversized blazer for et afslappet men cool look.

Items i læder

Læder er en evergreen i garderoben. Og denne sæson er bestemt ingen undtagelse. Et item i læder giver automatisk dit look et luksuriøst, men råt udtryk. Hvis du vil kaste dig ud i læder på nye måder, så invester i en beret eller kasket af materialet.