Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Emili Sindlev i farverige leggings til fashion week © Anna Stokland

Leggings er de nye jeans

Fine mønstre, flotte farvekombinationer og logomania. Lær, hvordan du styler de fineste leggings både til arbejdslivet og til afslapningsdage derhjemme

I disse dage, hvor vi tilbringer mere tid indenfor hjemmets fire vægge end udenfor, er det essentielt at føle sig godt tilpas. Leggings er noget af det rareste, du kan iføre dig derhjemme, men de komfortable underdele kan også dresses op, når den normale hverdag igen kalder.

Skab et statement med logo og monogram-versioner ligesom Totême, Gucci og Burberry, eller hold dine leggings i neutrale og rolige nuancer, så dine accessories kan skille sig ekstra meget ud.

Lilla leggings og sjove farvekombinationer på Emili Sindlev © Anna Stokland

Gør som influencer og stylist Emili Sindlev, der skruer op for farverne i hendes outfit, og leger med sammensætningen af forskellige materialer.

Sådan styler du leggings

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled mener, at de stramme leggings stadig er en af tidens største tendenser:

“Leggings er rykket fra fitnesscentret ud i gadebilledet, og de tætsiddende bukser er lige så bekvemme, som de er afslappet og cool. Det er dog langtfra første gang, de stramme leggings eller shorts er en del af modebilledet. I 90’erne blev Prinsesse Diana ofte set i et sporty look bestående af en hættetrøje og et par leggings eller cykelshorts.”

Annika anbefaler, at du sammensætter dine leggings med en dunjakke eller strik for et afslappet hverdagslook, eller bruger dem med en oversized blazer for et mere sofistikeret udtryk, der også kan bruges, når du skal på arbejde.

Find dine favoritversioner af tendensen herunder.

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled styler leggings til hverdagsbrug © Costume

Stylingredaktør Annika Zobel Agerled har sammensat de behagelige leggings med brune nuancer for at skabe et roligt hverdagslook.

Smarte leggings med monogram print fra toteme
Marine serre leggings med smuk halvmåne print
Billige og fine sandfarvede leggings fra Gina Tricot
Sorte leggings fra wolford med røde striber og fine detaljer
Flotte og kropsnære hvide leggings med slids i benet

Pinko hos Zalando.dk 807 kr. (før: 1.345 kr.)

Burberry leggings i smart print og rødt logo hos mytheresa
Seje og sporty leggings fra Gucci hos mytheresa
Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev