Net-a-porter.com har startet udsalg!

I dag er det om at være hurtig – der er startet udsalg hos Net-a-porter.com, og det er tid til at gøre det sommerens bedste kup. Se med her

Mange af de store butikker startede i denne uge udsalg, og nu følger de lækre webshops endelig trop. Hos Net-a-porter.com er store besparelser at hente – en stor del af SS15-varerne er nedsat med mellem 30 og 50 procent.

Om du er på udkig efter et par hverdagslækre ankelstøvler, den perfekte skjorte, noget stribet til sommergarderoben, eller måske et par flade ballerinasko til at vandre storbyen tynd i, er der helt sikkert et godt køb at gøre sig. Gå efter sikre fund, som ikke er alt for sæsonbetonede, og som du har lyst til at bruge igen næste år – gerne klassikere i farver, som du ikke bliver træt af.

Her på redaktionen har vi fundet ni udsalgsfavoritter, som vi mangler i sommergarderoben. Se med og lad dig inspirere til hvilke yndlingsitems, du skal klikke hjem.

(Psst.. Husk at du kan besøge Costumes eventkalender for juni måned, hvis du ønsker et overblik over de bedste udsalg og lagersalg).