© Anna Stokland

Nu kan du tjene penge på at shoppe online

Den er god nok – fænomenet kaldes cashback og er voldsomt populært i blandt andet Sverige. Find ud af, hvad det helt præcist er her

Du går ind på din favorit-online shop, du finder den taske eller jakke, du har kigget på i lang tid og beslutter dig for endelig at købe den. Ikke lang tid efter ryger en procentdel af beløbet direkte ind på din konto, uden at du skal gøre noget.

Fænomenet kaldet cashback og er vildt populært i lande som England, Sverige og USA. Modsat hvad det ellers kan lyde som, har det intet med hverken kviklån eller kasino at gøre, men er derimod et tilbud til dig, der foretager de fleste af dine køb online.

På danmarks største cashback site, Eovendo – der er en del af Lars Larsen Group – kan du blandt 350 webshops finde nogle af de mest populære mode-online shops som blandt andre asos, Ellos og Nelly.com, mens du også finder beauty som The Body Shop og Mac. Når du har oprettet dig som bruger på Eovendo, kan du frit klikke ind på nogle af de mange tilbud og shoppe løs som du plejer, og herefter tjene en procentdel af det beløb, du har shoppet for.

Tasker, sko og jeans er bare få ud mange items, du kan finde via Eovendo.dk – danmarks allerstørste cashback site.

© Anna Stokland

Det kan lade sig gøre, fordi Eovendo laver aftaler med webshops, som betaler for at, at Eovendo leverer trafik til deres sites. Den provision Eovendo får for det, bruger de på at udbetale dig, der har shoppet via deres site.

På den måde kan nemt og sikkert tjene penge på at shoppe dine favoritmærker som Adidas, Bestseller, Hunkemöller og Puma. Så bliver det lidt sjovere at shoppe.

Læs meget mere om konceptet her, hvor du kan se mange flere brands og webshops, samt oprette dig som bruger helt gratis, så du kan shoppe løs uden at springe din pengepung.