Redaktionen: Det vil vi have på nytårsaften

Se, hvad Costume-redaktionen vil have på nytårsaften, og bliv inspireret til dit eget nytårs-outfit

© Olivia Frølich og Nuecph.com
1 / 12

Kjole fra Carven til 3.050 kr. hos Nuecph.com

”Denne her er love at first sight og vil være fantastisk til nytårsaften, hvor jeg holder en middag for nogle gode veninder. Super elegant. Og så kan den også bruges en masse aftener i 2012,” siger Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam.

© Olivia Frølich og Gestuz
2 / 12

Læderjakke fra Gestuz 2.000 kr.

“En læderjakke? Hvad har det med nytår at gøre? En hel del. Det man gør, det er, at man tager en over the top-guldglimmer-vintage-kjole fra butikken Von Qualen på Gammel Kongevej på Frederiksberg, som man købte sidste år. Men som man endnu ikke har haft på, netop fordi det altid føles lidt for Alexis fra Dollars-agtigt. Men hvis jeg nu supplerer blødt, sort, råt læder mod den shiny kjole med bare skuldre, så tror jeg faktisk, at jeg får den kjole på. Den har fortjent at komme ud og sparkle i lyset i stedet for at hænge derinde bagerst i skabet og kede sig,” siger redaktionschef Marie Lodberg.

© Olivia Frølich og Acnestudios.com
3 / 12

Bukser fra Acne til 1.695 kr. hos Shop.acnestudios.com

”Jeg vil elske at have det her look på nytårsaften. Et simpelt look med meget fine bukser i en meget fin blå farve. Nytårsaften er for mig en middag med de sødeste mennesker, og derfor vil dette look gøre sig ganske godt, elegant og særligt især på grund af slidsen i siderne. Jeg er på ingen måde til store rober og tyr helst til bukser ved enhver lejlighed,” siger artdirector Malene Langholz Christensen.

© Olivia Frølich og Asos.com
4 / 12

Kjole fra Asos til ca. 1.070 kr. hos Asos.com

"Nytårsaften skal jeg fejre hjemme hos mig selv i år, og der vil jeg tage denne kjole fra Asos på. Og da jeg nu er hjemme hos mig selv, bliver det i bare ben og med mine nye fine glimmersko."

© Olivia Frølich og Gucci
5 / 12

Gucci Guilty til kr. 495 for 60 ml.

“Jeg siger velkommen til 2012 iført Guccis fyldige og krydrede duft Gucci Guilty. Svært ikke at føle sig Hollywood-glamourøs som Jennifer Lopez med den på. Min favorit. Og så er det jo helt perfekt, at den nu fås i en taskespray, der snildt kan bo i min clutch hele natten. Pakken indeholder fire refiler af 15 ml. og en spray, så jeg ved, at jeg kan dufte godt langt ind i det nye år. Godt nytår,” siger journalist Marie Vidø.

© Camilla Stephan og Lubarol.com
6 / 12

Nederdel fra Tsumori Chisato til 1.995 kr. hos Lubarol.com "Den er da for fin. Rammer lige der midt imellem dressy og comfy - pretty perfect. Smart med sorte slå om-flapper: Gør nederdelen multifunktionel og bagen mindre (ja, den forsvinder jo nok ikke). Tænker at tage en loose sort T-shirt på til - tænker T by Alexander Wang. Og en helt lys lyserød cashmere cardigan. Lun og nuttet og i kontrast til printet, der ligner leopardpletter, men egentlig er hjerter. Og så tænker jeg et par nærmest basic sorte Louboutin'er. Så Dennis, min ægtemand, hvis du læser det her: sorte, simple, ingen plateau og peeptoe, størrelse 39. (Helt præcist: Décolleté 100 leather pumps - de har dem hos Net-a-porter.com.),” siger journalist Lea Østergaard Andersen.

© Olivia Frølich og Topshop.com
7 / 12

Sko fra Topshop til ca. 450 kr. hos Topshop.com

”Hej pink sko, skal vi fejre nytårsaften sammen? I får selskab af en grå kjole og grå strømpebukser. Og kan vi så ikke aftale, at selvom I har utrolig høje hæle, så giver I mig ikke ømme fødder?” spørger webredaktør Jette Sandbæk.

© Olivia Frølich og Andreasmurkudis.com
8 / 12

Kjole fra Lutz til 7.465 kr. hos Andreasmurkudis.com

”Andreas Murkudis er en af mine yndlingsbutikker. De har alt, hvad jeg jeg kunne tænke mig - og lidt til. Fandt denne kjole fra Lutz, sidst jeg var der, og den er simpelthen så fin. Den er tung, da den er af uld, men med bare arme og tynde strømpebukser er den perfekt til nytår. Den er dyr, men jeg kan bruge den hele 2012 med en rullekrave under og med flade støvler til,” siger moderedaktør Maiken Winther.

© Olivia Frølich og Zara.com
9 / 12

Kjole fra Zara til 899 kr. hos Zara.com

”Jeg elsker alle anledninger til at hoppe i en festkjole og gøre lidt ekstra ud af det hele. Til dette års nytårsaften har jeg købt denne kjole fra Zara, fordi glimmeret gør den festlig, og snittet gør den elegant. En perfekt kombination,” siger assisterende moderedaktør Anne Mønsted.

© Olivia Frølich og Openingceremony.us
10 / 12

Kjole fra Chloë Sevigny for Opening Ceremony til ca. 5.560 kr. hos Openingceremony.us

”Jeg er ikke så god til meget festlige items. Kjolen fra Opening Ceremony er perfekt til nytårsaften, da den både er sexet og opsigtsvækkende. Den er langt over mit budget, så den skal kunne bruges ofte, og med en cardigan, sorte strømpebukser og flade sko kan jeg snildt bruge den til hverdag,” siger assisterende moderedaktør Thora Valdimarsdóttir.

© Olivia Frølich og Eboutique.maisonmartinmargiela.com
11 / 12

Støvler fra Maison Martin Margiela til ca. 4.760 kr. hos Eboutique.maisonmartinmargiela.com

”Jeg fandt mine drømmestøvletter i forrige uge, da jeg var på en presserejse til London. Vi var på besøg i Maison Martin Margielas butik på Bruton Street, og der fandt jeg de støvler, jeg har ledt efter i over et år. Jeg faldt i svime over dem, og da jeg fandt ud af, at der var 40 procent rabat på dem, var jeg helt sikker i min sag. De skulle blive mine. Støvlerne har den perfekte snert af 80'er Isabel Marant-stil, men samtidig er de meget klassiske. De skal bæres med sorte skinny jeans, der har en coated lædereffekt, og en hvid skjorte ned i bukserne.

© Privatfoto og Mac
12 / 12

Impassioned fra Mac til 160 kr. hos Shop.magasin.dk ”Nytårsaften kan næsten ikke fejres uden lidt ekstra glamour. For mig er læbestift prikken over i'et, og MAC's Impassioned eller Girl About Town er favoritterne. Jeg plejer at drikke af sugerør for at holde på farven så lang tid som muligt, men har altid læbestiften med i tasken, hvis uheldet er ude (hvilket det er), og jeg kommer til at tvære den ud i ansigtet (hvilket jeg gør),” siger mode- og skønhedsassistent Anne-Sophie Uldall Petersen.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev