Redaktionen: Det vil vi have på til modeugen

Se, hvilke kjoler, sko og bukser Costume-redaktionen skal have på til Copenhagen Fashion Week

Kjole fra L'Agence til ca. 2.440 kr. hos Net-a-porter.com. © Olivia Frølich og Net-a-porter.com
1 / 12

Kjole fra L'Agence til ca. 2.440 kr. hos Net-a-porter.com.

"Jeg vil have denne kjole på fra L'Agence, som er sommerlig og feminin - og dejlig luftig, hvilket er en fordel, når man skal fra show til show - og så kan den nemt dresses op med enten en sort blazer eller en Rick Owens-jakke og et par høje lidt rå høje hæle," siger chefredaktør Rikke Agnete Dam.

Støvler fra Billi Bi til 1.299 kr. © costume.dk
2 / 12

Støvler fra Billi Bi til 1.299 kr.

"Ikke noget med ømme fødder. Et par chunky hæle gør mig klar til at stå og gå i mange timer. Tilsætter et par shorts, en løs T-shirt og en lille kort jakke," siger Costumes redaktionschef, Marie Lodberg.

Sko fra Cos til 940 kr. © Olivia Frølich og Cos
3 / 12

Sko fra Cos til 940 kr.

"Til modeugen er det nogle gange rart at have lidt praktisk tøj på, hvis man har en dag, hvor man skal gå og stå meget. Derfor skal jeg have mig et par flade herresko, som de her fra Cos," siger artdirector Sacha Vincent Hansen.

Kjole fra T by Alexander Wang til ca. 1.100 kr. hos Net-a-porter.com. © costume.dk
4 / 12

Kjole fra T by Alexander Wang til ca. 1.100 kr. hos Net-a-porter.com.

“Mange mennesker, der står tæt op ad hinanden. Ventetid. Augustsol. Modeugen kan være varm. Derfor er det så dejligt, når en kjole som denne fra T by Alexander Wang både er åh så pæn, luftig og behagelig. Jeg er vild med maxikjoler og vild med, at denne i blød jersey også kan bruges til flade sandaler. Så er jeg modeuge-klar," siger journalist Marie Vidø.

Kjole fra Miu Miu til 1.700 kr. © costume.dk
5 / 12

Kjole fra Miu Miu til 1.700 kr.

“Jeg går i sorte kjoler til både hverdag og fest og elsker især den slags, der kan bruges til begge dele. Faldt derfor pladask for denne jerseykjole med fine detaljer, som er superbehagelig at have på. Med den kan jeg tage direkte fra arbejde til shows," siger journalist Stinne Kaasgaard Poulsen.

Nederdel fra T by Alexander Wang til 875 kr. hos Youheshe.com. © Olivia Frølich og Youheshe.com
6 / 12

Nederdel fra T by Alexander Wang til 875 kr. hos Youheshe.com.

"Jeg vil sige goddag til modeugen i denne nederdel med draperinger, en hvid T-shirt og et par plateausko," siger webredaktør Jette Sandbæk.

Sko fra Vilsbøl de Arce til 3.600 kr. © Olivia Frølich
7 / 12

Sko fra Vilsbøl de Arce til 3.600 kr.

"Jeg har købt de sejeste støvler fra danske Vilsbøl de Arce. Det, at de er plateau, gør, at jeg kan have dem på fra første til sidste show og ikke behøver skiftesko i tasken," siger moderedaktør Maiken Winther.

Nederdel fra 3.1 Philip Lim til ca. 4.600 kr. hos Matches.com. © Olivia Frølich og Matches
8 / 12

Nederdel fra 3.1 Philip Lim til ca. 4.600 kr. hos Matches.com.

"Det skal være behageligt og samtidig pænt. Jeg vil bruge lædernederdelen med en hvid løs T-shirt og mine nye nude-farvede Stella McCartney-sko til. De kviltede lommer på denne nederdel fra 3.1 Philip Lim gør, at den ikke bare er helt almindelig," siger assisterende moderedaktør, Anne Mønsted.

Sko fra Yves Saint Laurent til 4.940 kr. © costume.dk
9 / 12

Sko fra Yves Saint Laurent til 4.940 kr.

“Ingen modeuge uden høje sko. Mine fødder skal stikkes ned i de her alt for dyre YSL'er, der uden tvivl vil passe til alt i min garderobe," siger Fashionista by Costume-redaktør, Marie Hindkær.

Bukser fra Topshop til 360 kr. © Olivia Frølich og Morten Andersen
10 / 12

Bukser fra Topshop til 360 kr.

"Jeg vil hoppe i et par lange busker med flare. Disse fra Topshop er perfekte med den høje talje og guldknapper, og så får man lange ben - selv i flade sko," siger skønhedsredaktør Liv Winther.

Bukser fra Acne til 5.095 kr. hos Stylepaste.com. © costume.dk
11 / 12

Bukser fra Acne til 5.095 kr. hos Stylepaste.com.

"Jeg vil sætte disse oversize læderbukser sammen med en hvid tynd T-shirt og et par stiletter for et råt, men simpelt look," siger mode- og skønhedsassistent Lily Silwer.

Hat fra Monki til 150 kr. © costume.dk
12 / 12

Hat fra Monki til 150 kr.

"Man skal jo gøre lidt ekstra ud af sit outfit nu, hvor der er modeuge, men også være lidt praktisk, da det jo er nogle lange dage. Denne hat giver lige prikken over i'et til de fleste outfits," siger modeassistent Mie Quist.