Redaktionens julegaveønsker

Julen nærmer sig med hastige skridt, og Costume-redaktionen drømmer om alt fra personlige smykker til blomstrede kjoler og denim. Se vores julegaveønsker her

Det ønsker vi os
1 / 12

Det ønsker vi os

Hele december måned har vi ledt efter inspiration til julegaver over 1.500 kroner, under 1.000 kroner, under 500 kroner og under 300 kroner, så vi er selvfølgelig også faldet over nogle ting, der gerne må ligge under vores juletræ i år.

Mangler du stadig inspiration til, hvad du skal give din mor, søster, veninde, eller selv skal ønske dig, kan du lade dig inspirere af redaktionens ønsker her.

Chefredaktør Rikke Christensen
2 / 12

Chefredaktør Rikke Christensen

“Skal der blot være en ting på min ønskeliste dette år, må det være denne fuldstændig fantastiske smukke ring fra Griegst. Den vil pynte så fint på min finger og være med mig resten af livet.”

Ring, Griegst(pris på forespørgsel)

Redaktionschef Marie Vidø
3 / 12

Redaktionschef Marie Vidø

"Med slå-om-kjolen fra Ganni er de værste juletøjkriser ligesom klaret. Tak, Julemand.”

Kjole, Ganni 1.499 kroner

Art Director Sanne Vinther Jensen
4 / 12

Art Director Sanne Vinther Jensen

“Jeg ønsker mig denne ring fra Trine Tuxen. Den er smuk og så er det ret fint, at den symboliserer juli måned, hvor jeg har fødselsdag.”

Ring, Trine Tuxen 1.125 kr.

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir
5 / 12

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir

“Jeg ønsker mig denne mega cool denimjakke fra Y Project, den er en klassiker med et twist.”

“Har ventet længe på disse Céline-skønheder, og nu er de endelig ved at lande i butikkerne.”

Denimjakke, Y Project hos Farfetch.com 11.203 kr. // Sko, Céline ca. 6.163 kr.

Stylingredaktør Camilla Larsson
6 / 12

Stylingredaktør Camilla Larsson

“Jeg ønsker mig ofte sko i julegave. Det er efterhånden ret forudsigeligt. Nogle er ret trætte af mig. I år er det disse fra Manolo Blahnik hos The Line. De er sorte, hvilket er min favorit skofarve, er sexede, rå, stilrene og tidløse på en gang. Et godt alternativ til mine nuværende sorte fra Céline, der er lidt mere skøre og grove. Hælen er ikke spor praktisk. Det er min eneste bekymring...”

Sko, Manolo Blahnik hos Theline.com ca. 8.144 kr.

Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen
7 / 12

Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen

“Jeg elsker store tasker og jeg elsker Céline. Denne i silke er ikke lige så dyr som deres andre tasker, og så er farverne lige som de skal være til foråret.”

“Frakken fra Saks Potts er både cool, feminin og klassisk – en god investering, hvis jeg selv skal sige det.”

Taske, Céline ca. 7.072 kr.// Frakke, Saks Potts 12.995 kr.

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup
8 / 12

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup

“Siden jeg første gang blev introduceret for Kjær Weis, har jeg været vild med deres makeup. Derfor ønsker jeg mig etuiet Collectors kit, fordi den gør det nemmere – og lettere – at have mine Kjær Weis-favoritter med i tasken uden, at de vejer så meget, som når makeuppen er i den originale metalmbalage.”

“Øreringene fra Jane Kønig er meget simple, men helt perfekte til både hverdag og fest, og hvis jeg fandt dem under træet juleaften, ville jeg og mine øreflipper blive virkelige glade.”

Collector’s kit, Kjær Weis 499 kr. (forhandles i Illum) // Chunky hoop, Jane Kønig 950 kr.

Digitalredaktør Amira Høg Daimar
9 / 12

Digitalredaktør Amira Høg Daimar

“Jeg kommer nok nærmere til at stå end gå i de vilde hæle fra Balenciaga, som jeg drømmer om at finde under juletræet i år.”

“Herrebrands laver ofte de sejeste sweatshirts, og denne fra Martin Asbjørn må meget gerne flytte ind i mit tøjskab.”

Sko, Balenciaga hos Mytheresa.com ca. 5.918 kr. // Sweatshirt, Martin Asbjørn ca. 945 kr.

Journalist Carla Christine Bruus Aagaard-Strube
10 / 12

Journalist Carla Christine Bruus Aagaard-Strube

“Jeg har en svaghed for kopper og samler på alt fra Royal Copenhagens Flora-kopper til skæve unikafund. En af mine bedste veninder gav mig en af Studio Arhøjs skønne kopper med den lækreste glasur til min fødselsdag i år, men desværre er den lige blevet smadret af en gæst. Nu ønsker jeg mig en erstatning, der ligner, for jeg elskede virkelig føle, at hun var tæt på, når jeg drak min kaffe.”

Kop, Studio Arhøj ca. 290 kr.

Assisterende Art Director Marie Urup
11 / 12

Assisterende Art Director Marie Urup

“Jeg ønsker mig disse fine perleøreringe af min mand. Jeg er vild med naturperlen, som gør dem mere seje og ikke så damede.”

“Det er koldt udenfor og jeg ønsker mig nogle nye varme strik. Jeg glæder mig allerede til at få varmen i denne smukke bordeauxrøde strik fra Lovechild 1979.”

Øreringe, Pernille Lauridsen 800 kr.// Strik, Lovechild 1979 hos Norinorishop.com 1.800 kr.

Digital praktikant Josefine Klint
12 / 12

Digital praktikant Josefine Klint

“Jeg havde fornøjelsen af at interviewe søde Julie Nielsdotter til en artikel her på Costume.dk, hvor jeg både blev fascineret af hendes skønne personlighed og utrolige, feminine og lyserøde univers. Halskæden med den pink perle er helt unik og fungerer både til et stille og roligt hverdagsoutfit og fest.”

“Kjolen fra Gestuz er perfekt til sommer med et par sneakers, eller her til vinter over et par jeans og med en hvid T-shirt under. Jeg er helt forelsket i det fine blomsterprint, og jeg tror, at den vil være en garderobeklassiker i mange år frem.”

Halskæde, Julie Nielsdotter 3.000 kr. // Kjole, Gestuz 1.699 kr.

Mere om Shopping? Få Costumes nyhedsbrev