Shop looket: Fra casual til cool med de rigtige accessories

Bliv inspireret til 3 cool look med accessories og se, hvordan du let får en hel garderobe af briller, der passer til dit look – hver dag

Costume-redaktionen har stylet 3 inspirerende look med briller og solbriller, der tager udgangspunkt i nogle af de største tendenser dette efterår.

Lad dig inspirere til et nyt brillelook – og fortvivl ej, for nu har du faktisk muligheden for at skifte briller hver dag, så de passer til dit outfit.

Profil Optik har med deres nye *Lifestyle abonnement** gjort det muligt at købe alle de briller og solbriller, du har lyst til for blot 25% af brillens pris. Abonnementet koster 199 kr. om måneden for enkeltstyrkeglas og 299 kr. om måneden for flerstyrkeglas. Så kan du vælge frit på alle hylder, så du kan opdatere din brillesamling, så den passer perfekt til din garderobe. Læs mere om Lifestyle abonnementet her.

Psst! Find flere inspirerende look på Costumes Instgram @Costumedk og under hashtagget #costumestyler

Mandag – Skandinavisk chic

Tag udgangspunkt i den skandinaviske forkærlighed for sort og hvid, og mix de klassiske items med streetwear for at skabe et minimalistisk og cool hverdagslook. Fuldend dit look med briller i klassisk design og sort stel.

Solbriller, Dolce & Gabbana hos Profil Optik // Jeans, Fiveunits hos Boozt 700 kr. // Blazer, Theory hos Net-A-Porter 3.130 kr. // T-shirt, ADPT. hos Zalando 150 kr. // Sko, Whyred hos Boozt 2.200 kr.

Onsdag – Happy 70'er vibe

Vælg bukser med vidde og tag udgangspunkt i gule, brune eller bordeaux nuancer for få den helt rigtige 70'er-følelse i looket. Vær modig og tilfør humoristiske elementer som fx strømper med print. Vælg briller med retro-design og røgfarvet eller mørkebrunt stel for et gennemført look.

Briller, Ray-Ban hos Profil Optik // T-shirt, The Fifth Label hos Zalando 350 kr. // Bukser, Adam Lippes hos Net-A-Porter ca. 11.900 kr. // Stiletter, Faith hos Asos 390 kr. // Bæltetaske, Royal Republiq hos Zalando 700 kr.

Fredag – Grafisk minimalisme

“Den lille sorte” er et klassisk kjolevalg, der giver dig det perfekte udgangspunkt for at skabe et personligt look med accessories. Investér derfor i en kjole med et enkelt og lækkert design, der passer til din personlige stil og vælg modige accessories som en cool clutch og briller med farvet stel og opsigtsvækkende form.

Briller, Giorgio Armani hos Profil Optik // Kjole, Solace London hos Net-A-Porter ca. 3.250 kr. // Sandaler, Steve Madden hos Zalando 800 kr.