© Anna Stokland

Stjæl fokus fra fyrværkeriet

Hvis du igen er endt i det årlige dilemma med at finde det perfekte nytårs-outfit, så er du endt det rette sted. Hjælpen er her!

Året er atter ved at rinde ud, og snart er det nytårsaften. Hvis du har i planerne, at fejre det nye år med med et brag af en fest, så er det nu det perfekte outfit skal findes frem – og det er selvfølgelig vigtigt at udvælge et outfit, du føler dig godt tilpas i, så du kan hoppe ind i det nye år med en stor portion selvsikkerhed.

Nytårskjolen er stadig den største klassiker på årets store aften – men ikke alle følger den opskrift. Her får du vores bud på nogle af de flotteste og mest festlige kjoler, matchende sæt og jumpsuits, så dit nytårslook kan stemme overens med din personlige stil.

Årets nytårskjoler

Herunder får du ekstravagante bud på kjolen til nytårsaften – og spoiler alert: det indeholder masser af palietter, shine og udsigt til undertøjet.

Det matchende sæt

Med en et matchende sæt er fundamentet i din styling hurtigt på plads – og samtidig ser det mere personligt ud.

Hop i en jumpsuit

En jumpsuit er til dig, der vil sætte gang i dansegulvet. Perfekt til det brag af en fest, som nytårsaften er. Et jumpsuit balancerer nemt noget funky og noget elegant, og så er det ligeså nemt at style, som en kjole.