Stjæl stilen: Chic streetstyle fra Paris

Hvem drømmer ikke om at gå efteråret i møde som chic parisienne? Se, hvordan du får stilen på budget

Hun er hende, vi alle drømmer om at være: Cool, stilsikker og modig.

Streetstylefotograferne knipser billeder af præcis disse piger i Paris, der formår at bruge de nyeste tendenser i deres personlige look – og de har alle det dér udefinerbare “Je ne sais quoi”.

Se, hvordan du selv stjæler stilen her og husk, at stylingen af hvert outfit er nøglen til det helt rigtige look som fransk femme fatale. Få en genneført stil med rodet, naturlig hår a la Jane Birkin og vælg naturlig makeup, der fremhæver dine bedste træk. De store solbriller holder også langt ind i efteråret og giver dig et cool look.

1. Blue boy

Det matchende sæt holder også dette efterår og gerne i en klassisk og stilfuld farve som mørkeblå. Vælg en bomberjakke for et cool, sporty look og bind et silketørklæde om halsen i stedet for en halskæde.

Bukser, Vila 350 kr. (Find dem i din nærmeste VILA butik eller hos din VILA forhandler)

2. Femme fatale

Lad dig inspirere af et klassisk item som det sorte pencil skirt, og match den med en top i en feminin farve for at få det helt rigtige franske, ladylike look. Vælg rå accessories som stilletter i ruskind eller læder for et råt twist.

3. Blonde ambitions

Miks det dydige, underspillede look med det sexede ved at vælge en blondebluse med lange ærmer, der har et diskrete kig til huden. Flæsedetaljen på ærmet er et feminint touch, der er helt i tråd med sæsonens fokus på vidde i både ærmer og bukser. Hold dit hår og din makeup naturlig, som en kontrast til de meget feminine items.

4. Klassisk cool

En knælang kjole er en feminin klassiker, som du kan vælge i et smukt print for at vise din personlige stil. Tendensen med volumen går igen i mange styles dette efterår, så vælg kjoler med vidde i skørtet og volumen i ærmerne. Bind et tørklæde om håndledet for en cool og anderledes accessory, og hop i et par korte læderstøvler med ruskindsdetaljer – så er du klar til at vandre gennem storbyernes gader som chic parisienne.