Tjen penge, når du shopper

Netshopping er en dejlig (og dyr) vane. Men via danske Eovendo kan du få både kontanter eller gavekort for dine køb, og det er helt gratis at blive medlem

Du netshopper sikkert de seneste trends hver uge, derfor er der god grund til at læse videre her, hvor vi tipper dig om en smart manøvre, der kan spare dig en del; et dansk dealsite, som belønner dig med penge for at shoppe.

Jo mere du shopper, desto mere kan du tjene

Sitet hedder Eovondo.com og tilbyder dig en kontant bonus, hver gang du netshopper via det – eksempelvis i populære netbutikker som Asos.com, Stylepit.dk, Thebodyshop.dk eller Nicehair.dk. Og hver gang går der så penge direkte ind på din konto for alle dine køb.

Sådan kommer du i gang

  • Download Eovendo appen eller klik dig forbi Eovendo.com
  • Opret din gratis brugerprofil.
  • Klik dig ind på Eovendos shoppingkategorier – f.eks. "Mode & Skønhed", hvor du finder de aktuelle fordele.

Kort om Eovendo.com

En gratis portal, der belønner dig for at være en aktiv forbruger i form af penge og gavekort. Eovondo.com tilbyder bl.a. også rabatkuponer og gratis vareprøver. Du kan endda tjene penge på at se reklamefilm og lignende – en smart ”to do”, når du alligevel sidder i metroen på vej hjem fra jobbet med mobilen i hånden. Uanset hvad du gør, er der penge at hente. Sitet er en del af Lars Larsen Group og har mere end 260.000 brugere.