© anna stokland

3 nemme ideer til din nytårsmakeup (og du har sikkert produkterne allerede)

Let your eyes do the talking. Det behøver ikke være indviklet at gøre lidt ekstra ud af øjenmakeuppen nytårsaften. Her er 3 looks, der kan lægges af alle.

2023 lurer lige om hjørnet. Fuldend dit nytårsoutfit med en smuk makeup, der ikke kræver de vilde talenter med penslen. Her er 3 smukke looks til øjenmakeuppen, hvor alle kan være med. Godt nytår!

Rent sølv

En smule sølvfarvet øjenskygge er alt, der skal til for at skabe et enkelt men bestemt ikke kedeligt look på øjnene til nytår. Brug en flad afrundet pensel med korte hår, så du nærmest kan presse øjenskyggen ind i huden. Sølv er smukt, men du kan også sagtens forsøge dig med andre metaller som guld og kobber.

© anna stokland
© anna stokland

Edgy elegance

Indram øjnene med en sort eyeliner. Læg den så tæt ved den våde kant som muligt, så den får din vippekant til at fremstå mere fyldig. Vælg en eyeliner med en svamp i den ene ende, så du kan smudge lineren lidt ud. Er dine vipper naturligt mørke behøver du ikke mascara. Buk dem blot en smule – eller sæt et par enkelte kunstige vipper på. Er dine vipper lyse skal du vælge en mascara, der skaber længde, og børste dem efter, så mascaraen bare giver lidt farve og længde til vipperne, men ingen fylde.

© anna stokland
© anna stokland

Markante vipper

Intet åbner dine øjne op som markant (eller let sammenklistret om man vil) mascara på både de øverste og nederste vipper. Looket sender tydelige referencer til 1960'erne og fungerer bedst, hvis du holder resten af din makeup meget naturlig. Buk vipperne, og brug spidsen af din mascara til at komme mascaraen på med. Du behøver ikke eyeliner, men læg mascaraen helt ind til vippekanten. Kom derefter en smule highlighter helt tæt på vippekanten med en fin børste, så øjet åbnes endnu mere op. Og slut så af med en smule gloss på læberne.

© anna stokland
© anna stokland