3 produkter, der gør din foundation meget bedre

Vil du hjælpe din foundation på vej, skal du kende de tricks og råd, der på få sekunder giver en endnu smukkere hud og fejlfri base

Foundation: Få perfekt foundation med tre produkter © Anna Stokland
1 / 4

Selv den bedste foundation kan blive endnu bedre. Der findes nemlig nogle hjælpemidler, som vil gøre den mere holdbar, lysreflekterende og glødende.

Vi har samlet de tre favoritter, som alle gør din base endnu smukkere.

Psst ... Her er den ene fejl, bryneksperten vil have dig til at stoppe med

Foundation: Få perfekt foundation med tre produkter
2 / 4

En skøn base

Et velfugtet underlag giver altid en pænere foundation end tør hud, der vil få makeuppen til at krakelere i løbet af dagen. Dog er det ikke al fugt, som fungerer lige godt under din makeup, men The beautiful oil fra Kjær Weis er en sand vinder i denne sammenhæng.

Den fugter uden at fedte, og gør at makeuppen lægger sig pænt og jævnt. Brug kun en til to dråber i ansigtet, og vent omkring fem minutter, før du efterfølgende lægger din foundation.

The beautyful oil, Kjær Weis hos Net-a-porter.com ca. 1.487 kr.

Foundation: Få perfekt foundation med tre produkter
3 / 4

Lysreflekterende partikler

Dette tip er kun til dig, som gerne vil have et ekstra friskt og glødende udseende – men hvem vil ikke gerne det? Tricket bruges af mange makeupartister og er ideelt til trætte morgener eller inden en stor fest.

Det handler om at blande en lysreflekterende highlighter eller illuminator sammen med din sædvanlige foundation. Bland en til to dråber sammen med din normale dosis foundation. Bland gerne de to produkter sammen på håndryggen, så produkterne også varmes op samtidig, hvilket gør, at de smelter endnu flottere sammen med din hud.

Vælg en highlighter eller illuminator, som ikke har for store glimmerpartikler, hvis du gerne vil have et mere naturligt udtryk.

Naked skin highlighting fluid i aura, Urban Decay hos Magasin.dk 200 kr.

Foundation: Få perfekt foundation med tre produkter
4 / 4

Smuk dagen lang

Skal makeuppen holde til både cykelturen, en lang dag foran computerskærmen og efterfølgende aftaler ude i byen, bør du investere i en settingspray. Den giver både længere holdbarhed på makeuppen, men kan også bruges til at blende din makeup, hvis du eksempelvis både har brugt pudder og foundation, hvor en spray vil få produkterne til bedre at smelte sammen og give et mere organisk udtryk.

Denne fra Too Faced skulle også kurere tømmermændene, eller i hvert fald få huden til at se friskere ud med en god dosis fugt.

Hangover 3-i-1 primer & setting spray, Too Faced hos Sephora.dk 275 kr.