3 råd, du bør følge, hvis du skal solbade

Vil du have det meste ud af solen, uden at lade din hud tage skade? Få her et par gode råd med på vejen, inden du bevæger dig ud i de skønne stråler

Om så du bare skal på stranden i weekenden eller af sted på den hel store badeferie sydpå, er det vigtigt at passe på din hud, hvis du skal ud i solen.

Men bare fordi du skal være påpasselig i solens stråler, kan du sagtens få en lækker gylden tan, uden at gå på kompromis med din huds sundhed.

1. Hav respekt for solen

Solen giver både D-vitamin og højt humør, men så skøn som den føles, så farlig kan den også være for din hud. Er UV-indekset over 3, bør du derfor sørge for at have en god solcreme på for at undgå solskoldning. Husk at smøre dig ind jævnligt, hvis du opholder dig i solen over længere tid – særligt mellem klokken 12.00-15.00, hvor solen er på sit højeste.

Der er mange, der fejlagtigt tror, at du ikke får farve, hvis du bruger solcreme. Men selvom du har solcreme på, kan solen sagtens give kulør – det går bare lidt langsommere, end hvis ikke du har.

2. Rust huden med vitaminer

© Beauty Bear Vitamins

Går du efter en lækker, gylden kulør, kan du hjælpe din hud godt på vej indefra. De rette vitaminer kan nemlig give din hud et sundt boost, inden du lægger dig ud på tæppet eller hopper op på solvognen.

Med Beauty Bear Tan Vitamins kan du forberede din hud på solen, så du får det meste ud af den, uden at huden tager skade. Vitamin-vingummierne indeholder bl.a. betacaroten, som hjælper med den brune farve, modvirker soleksem og gør det sværere at blive solskoldet.* Og så har Beauty Bear Tan Vitamins en lækker smag af fersken, er veganske og uden kunstige farvestoffer.

3. Indtag rigeligt væske

Manglende væske kan føre til ubehag og udtørret hud, da din krop fordamper mere væske end normalt i det varmere vejr og den bagende sol.

Derfor er det vigtigt, at du husker at indtage rigeligt væske, når du opholder dig i solen. Solen og varmen kan nemlig virke dehydrerende på dig og din hud, så sørg altid for at have en vandflaske på dig, når du bevæger dig i solen.

*Beauty Bear Tan Vitamins er IKKE et alternativ til solcreme.