Botox
© unsplash.com

3 skrøner om botox - få sandhederne her

De fleste af os kender til botox. Nogle af os har sikkert allerede overvejet en botox-behandling og andre kender en ven eller et familiemedlem, der har fået en behandling. Botox er ikke et fremmedord for os længere, og selvom at det stadig bliver set ned på blandt flere, så har det fået et bedre omdømme med tiden.

Det førhen skæve omdømme, som botox har haft, kommer fra skrækscenarier vist på nyhedsmedier, hvor behandlingen enten er gået galt, eller der er blevet injiceret for meget botox, så det er endt med at se unaturligt ud.

Heldigvis er der sket meget siden - ikke kun i forhold til behandlingerne, men lige så vores viden omkring brugen af botox. Hos den rette klinik vil naturlighed være vægtet højest. Der vil holdningen være, at ansigtet skal fremstå levende og så mimikken stadig bevares. På den måde skabes de bedste resultat.

Sandt eller falsk om botox

Botox ser ikke særlig naturligt ud

Som også nævnt i ovenstående, så er en bekymring blandt mange, at det endelige resultat ender med at se unaturligt ud. Vælger du en klinik med uddannede behandlere som f.eks. hos N’AGE, så er du i gode hænder. Her vægtes naturlige resultater. En af måderne at sikre dette på, er ved, at du til første behandling får lagt lidt mindre botox. På den måde undgås det, at det bliver for meget og dermed synes unaturligt for dig.

Botox fylder linjer og rynker ud

Botox bliver ikke brugt til at fylde linjer ud. Botox bliver i stedet brugt til at få bestemte muskler til at slappe af. Det betyder, at når botox bliver injiceret, så slapper dine muskler af, og det gør det muligt at udglatte rynker og hud. Derfor er der også mange, der benytter botox-behandlinger til f.eks. bekymringsrynken mellem dine bryn, smilerynker og små næserynker. Skal noget fyldes ud, vil der bliver brugt Restylane, som er en filler.

Kan man få botox i læberne?

Nej, man kan ikke få botox i læberne. Som nævnt tidligere, så bliver botox brugt, når hud eller muskler skal glattes ud og dermed reducere synlige rynker. Ønsker du en læbebehandling, er det i stedet filler, der bliver brugt. Det giver nemlig fylde og form til dine læber.

Det er tydeligt, at der er opstået en del skrøner og myter omkring botox med tiden. Har du nogle spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med din botox-behandling, så anbefaler vi altid, at du tager en snak med din klinik.