© N.A.E.

4 skønhedstricks du skal kopiere fra de italienske kvinder

Udover nogle af verdens mest ikoniske modehuse og en rig kulturhistorie er Italien også kendt for en ganske særlig tilgang til skønhed. Få nogle af de mest essentielle tips her

Modehusene kan nævnes i flæng, deres køkken er verdensberømt, og landet huser nogle af verdens mest kendte byer. Italien er kendt for mange ting, og særligt italienske kvinders helt unikke måde at leve på – La Bella Vita, essensen af den italienske livsstil.

Netop den livsstil har stor indflydelse på de italienske kvinders tilgang til skønhed. Sammen med det nye skønhedsbrand N.A.E giver vi dig her 4 gode råd til, hvordan du kopierer de italienske kvinders skønhedstricks.

1. Hold makeuppen på et minimum

For mange italienske kvinder er det den naturlige skønhed, der hersker. Derfor er makeuppen ofte minimal med en klassisk øjenmakeup og måske et par smukke røde løber.

Gør stilen efter ved kun at bruge en mascara og lidt eyeliner, en tidløs, rød læbestift og en let øjencreme, så du får et friskt og let look. Sæt prikken over i'et med en underspillet duft og vælg en deodorant som N.A.E.s Freschezza med diskrete toner af rosmarin og timian.

© N.A.E.

2. Nyd de små ting

I Italien har de en helt særlig evne til at få det meste ud af livet og hverdagen. For her handler det om at nyde de små ting, der gør livet smukt – udenpå og indeni. Netop det er udgangspunktet for N.A.E, der kombinerer italiens stolte tradition i brugen af urter og en livsstil med rum til nydelse.

Tag dig derfor god tid til dine rutiner, så du får bedre mulighed for at nyde dem og forbedrer din hverdag. Gå for eksempel en tur gennem den smukke park på vej hjem, frem for at tage den kedelige rute. Eller gør dit badeværelse til en lille oase med lækre detaljer og sæber som N.A.E.s duftfrie, flydende håndsæbe Delicatezza med appelsinblomster.

N.A.E. står for Naturale Antica Erboristeria. Alle produkter har en vegansk formular, er økologisk certificeret af ECOCERT og indeholder minimum 95 % ingredienser af naturlig oprindelse.

© N.A.E.

3. Selvtillid er key

La Bella Figura, direkte oversat til den smukke figur, handler om langt mere end den perfekte krop – det er nemlig en filosofi, de fleste italienske kvinder er opfostret med fra barnsben.

La Bella Figura handler om at være selvsikker og hvile i sig selv. At have en naturlig udstråling, gode manerer og en tidløs stil. Kort sagt er La Bella Figura koden til at mestre attituden, der får italienske kvinder til at udstråle selvværd og fremstå så smukke.

Så find din indre heltinde frem og vær stolt af den, du er. På den måde vil du helt automatisk føle dig smukkere.

Serien fra N.A.E. består af en håndsæbe, showergel og deodorant, og findes i tre varianter: Freschezza med rosmarin og timian, den duftfrie Delicatezza og Idratazione med figen og hibiskus.

© Elisabeth Eibye

4. Spis simpelt og lækkert

Italiensk skønhed er tæt forbundet maden. Med kvalitetsråvarer som for eksempel solmodne tomater, ren olivenolie og friske urter har italienerne en unik evne til at få de mest simple ting til at smage himmelsk. Og med den helt rette mængde sørger de for, at maden bidrager til både velvære og fornuftig sundhed.

Men det er ikke kun maden i sig selv – det er ligeså meget den måde, italienerne indtager den på. Ved at gøre de fleste måltider til en vigtig, social begivenhed, bliver maden også noget, der giver dem værdi i hverdagen og får dem til at nyde maden, og livet, endnu mere. Og det kan ses på din udstråling.