© Astrid Olsen

Astrid Olsen: "Den her er bedst, og mere behøver jeg ikke at sige"

Læs med når youtuber Astrid Olsen afslører, hvilke skønhedsprodukter hun ikke kan leve uden.

Maison Margiela, When the rain stops

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter omkring min duft, som efter jeg er begyndt at bruge denne parfume. Jeg elsker især, at den er ekstremt unisex. Den har en lettere kantet, men ren følelse - og så er jeg vild med alt, der har noter af bergamot."

Glossier Solar Paint 'Ray'

"Jeg er generelt større fan af creme-baserede produkter fremfor pudder. Jeg elsker bronzer, og især i denne årstid trænger jeg til lidt ekstra farve. Den ligger naturligt på min hud og 'smelter' hverken af, eller sætter sig i tørre plamager."

Gosh Brow Lift Lamination Gel 001

"Jeg har ret ustyrlige øjenbrynshår, og den eneste brow gel, der virker er - efter min mening - den her. Du kan bruge den til alt- nok mest til alt hvad der handler om bryn...Hvis du har lyst til at gå efter det trendy 'lamination' look, så kan du sagtens bruge det her produkt. Jeg bruger den dog til at styre mine forreste hår i øjenbrynene, så de ser buskede ud og samtidigt bliver holdt på plads."

Amazing Space Oil Infusion Grapeseed

"Min hud er super tør, og den er naturligvis endnu værre her til vinter. Af den grund kan jeg ikke leve uden denne olie. Da jeg købte den, fik jeg af vide at: 'fugt også kommer indefra' - så tro det eller ej, jeg tager et pump på tungen, efter jeg har smurt min hud med den."

Gun-Britt, Dry Shampoo

"Min hovedbund har en tendens til at blive fedtet ret så hurtigt, så dry shampoo skal der til - især eftersom jeg prøver at vaske mit hår mindre og mindre. Det her er den bedste på markedet, og mere behøver jeg ikke at sige."