© Caroline Hannibal

TikTok stjernen: "Denne primer er hypen værd"

Der er til dagligt over 1.5 millioner mennesker, der følger med, når Caroline Hannibal afprøver og deler skønhedshacks på TikTok. Vi har spurgt hende om, hvad der gemmer sig i hendes eget beautyskab derhjemme. Læs med her, hvad hendes absolut fem yndlingsprodukter er og hvorfor.

"Snail Mucin Essense fra det koreanske brand COSRX er et absolut must for en tør-hudet nordboer som mig. Det er en essens, der er lavet af 96% rent sneglesekret, som er ekstremt fugtgivende, udjævner hudtonen og lysner mørke pigmentpletter, der er kommet af enten solskader eller urenheder. Jeg bruger den hver morgen og aften efter jeg har renset min hud."

"Jeg kan ikke understrege, hvor vigtigt det er at bruge solcreme 365 dage om året – det er det bedste anti-age produkt du kan bruge. Jeg er helt tosset med denne solcreme fra Beauty of Joseon, som har SPF50++ UVA & UVB. Den føles så lækker, det er nærmest som en luksus fugtighedscreme, du putter på. Den efterlader ingen whitecast, tilgengæld giver den en lækker glød – og den hverken klistrer eller lugter. Jeg anbefaler den altid til alle."

"5 Stars Retinoid Eye Serum fra Sunday Riley. Den er med til at minimere rynker, tynd hud og tekstur – what’s not to like? Jeg bruger øjencremen maks 2 gange om ugen, da det er meget aktive ingredienser, der er i – og jeg har meget sensitiv hud. Alle er forskellige, måske du kan tåle den hver dag, men start langsomt med at bruge den og byg op. Du vil se de første resultater indenfor 4-6 måneder. Brug den kun om aftenen, og brug den efter din creme for at skåne huden."

"Jeg har brugt MAC Cosmetics Face & Body Foundation lige siden jeg prøvede den første gang – og det er altså mere end 10 år siden. Den er meget let i dækkeevnen, hvilket jeg elsker. Jeg går altid efter det typiske 'no-makeup-makeup'-look, og der er den her altså bare sagen. Den giver glød, udjævner hudtonen og så føles den som en flydende creme. En skøn go-to."

"Flawless Filter fra Charlotte Tilbury er ny i min makeup-taske – og seriøst worth the hype. Aldrig har jeg prøvet at se min hud så fin og jævn efter jeg prøvede Flawless Filter. Du putter primeren på inden du begynder med din makeup - i mit tilfælde, inden min Face & body foundation fra MAC Cosmetics. Den holder hele dagen, du får helt vildt pæn hud, og man behøver nærmest ikke concealer. Mine varmeste anbefalinger."