© Morten Andersen

Den simple hudplejerutine til hverdagen

Med fire simple tips guider influencer Christina Dueholm dig her til, hvordan du kan pleje din hud uden at skulle bruge hele morgenen på det

En enkel hudplejerutine kan oftest være den bedste løsning, hvis man blot ønsker at holde sin hud sund og velplejet. Heldigvis! For på de morgener, hvor det skal gå lidt hurtigt med at komme ud af døren, er det ikke den helt store rutine, der er tid til.

Det kender influencer Christina Dueholm alt for godt til. Derfor tyr hun til den simple, men effektive hudplejerutine med bare fire trin, der sikrer en sund hud med naturlig og smuk glød.

1. Rens igennem

Rens er ligeså vigtigt som pleje, hvis huden skal holdes pæn og sund. Med Avènes Micellar Lotion kan du fjerne makeup og rense huden på samme tid. Den milde renselotion er formuleret til sensitiv hud, da den renser skånsomt uden at udtørre. Samtidig indeholder den beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand, der findes i alle Avènes produkter.

2. Frisk op

Når du har renset huden blidt, kan det være rart for huden med en let opfriskning. Brug derfor Avènes beroligende og kølende Termalkildevand, der har en neutral pH værdi og et meget lavt saltindhold, så huden ikke udtørres eller irriteres. Sprayen indeholder kun Termalkildevand – intet andet, som fx duftstoffer eller farve.

Termalkildevandet kan også bruges ved flere lejligheder: "Nogle gange bruger jeg den også, hvis jeg allerede har lagt makeup – for når man sprøjter sprayen i ansigtet, lægger pudderet sig nemlig ind til huden. Det er ret smart," fortæller Christina Dueholm.

Christina Dueholm er en af Danmarks største influencere. På hendes Instagram af samme navn finder du masser af inspiration til skønhed, mode og livsstil.

© Morten Andersen

3. Giv din hud fugt

Hvis du har særlig tør hud, kan du med fordel prime din hud inden du påfører din dag- eller natcreme med Hydrance Rehydrating Serum fra Avène. Serummet giver din hud et intenst fugtboost, der beroliger din hud og efterlader den med en silkeblød overflade. Serummets mælkeagtige konsistens sikrer en optimal fugtbalance i din hud, så den føles smidig og behagelig.

4. Giv huden et beskyttende lag

Vil du være på den sikre side og passe ekstra godt på din hud, bør du afslutte din rutine med en dagcreme med SPF faktor i. For selvom det er koldt eller skyet udenfor, kan solens stråler sagtens have effekt på din hud alligevel.

Avènes B-Protect er en solcreme, der, udover en SPF faktor på 50+, også beskytter huden mod forurening, hvilket er særlig godt for din huds sundhed, hvis du bor i en storby med meget trafik. Samtidig tilpasser B-Protect sig din hudtone, når du påfører den i ansigtet, mens den også giver en flot, afsluttende glød.