Derfor skal du bruge en natcreme

Om dagen arbejder din hud på højtryk for at beskytte sig selv, men om natten går den i reparations-mode. Boost dens naturlige fornyelse med en creme, der kan lidt ekstra

Du bidrager sikkert allerede til din huds skønhed ved at drikke masser af vand og spise superfoods, der udretter mirakler indefra. Og selvfølgelig bruger du en dagcreme med aktive hjælpestoffer og solfaktor, der beskytter din hud mod de stressfaktorer, den bliver bombarderet med, når du er out and about (lige fra solens skadelige UV-stråler til miljøforurening). Det perfekte supplement til disse skønhedsrutiner? En natcreme.

Anti-age handler (sjovt nok) om timing

Natcremer kan noget helt særligt. De er udviklet til at understøtte hudens naturlige reparationsproces, som finder sted, når du sover. Vil du hjælpe din hud med at hjælpe sig selv, er det således et beauty must at let massere en natcreme på den rensede hud inden sengetid. Skønhedsmanøvren tilfører ekstra fugt og næring på det helt rigtige tidspunkt, så du hver morgen kan vågne op til en mere frisk og glat hud. Klar til dagens strabadser.

NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle Sleep Cream, 139,95 kr., har en unik kombination af antioxidanter, hjælpeenzymet Q10 (som understøtter hudcellernes energiomsætning og fornyelse) plus ren Vitamin C, der reducerer alle tegn på træt og stresset hud; fine linjer og manglende glød.

Energi til din hud med Vitamin C

Gå gerne efter en natcreme med Vitamin C. Vitamin C har utroligt mange fordele og fungerer som et hjælpestof, der øger effekten af andre antioxidanter og dannelsen af kollagen i huden. Vitamin C speeder hudens helingsproces op, også efter solskader, og giver en strålende og ensartet glød – derfor er det super velegnet til hud i alle aldre.

Tip: Få mere ud af din energigivende natcreme ved at supplere med energigivende Vitamin C dag- og øjencreme fra NIVEA Q10 plus C serien, 139,95 kr. per styk. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 3345 0000.