© @arminsemovic

Disse 7 produkter vil din partner elske

Fra musthave-øjencremen og ansigtsvasken, der er mild nok til alle hudtyper, til den bedste voks til håret.

Hvad hitter egentlig hos og til mændene? Det ved beauty-ekspert og Senior Brand, PR og Communications Manager, Armin Semovic, som her deler sine favoritter.

Plej i dybden

"Dette næringsrige og potente serum stimulerer kollagenproduktionen, det giver en masse fugt, beroliger rødme og styrker hudens elasticitet. De fine linjer mindskes og huden bliver fyldig, blød og får en strålende glød. Og så kan jeg godt lide, at den har en øjeblikkelig opstrammende effekt på huden."

Cremen til ansigtet

"Ansigtscremen er særligt udviklet til tørre hudtyper, hvilket mange i Skandinavian har. Den styrker huden og virker som et beskyttende skjold mod vejret. Kombinationen af CBD, magnesium, ceramider og sheasmør styrker hudens essentielle barriere, booster cellefornyelsen og elasticiteten i huden. Den er fantastisk lige i øjeblikket, hvor vi er i gang med et sæsonskifte."

Plej øjenomgivelserne

"Mange mænd glemmer huden omkring øjnene. Det er den tyndeste hud vi har, og derfor er det ekstra vigtigt at give området masser af fugt. Øjencremen er et musthave fra Kiehl's. Den cremede formel indeholder avocadoolie, beta-karoten og sheasmør, der holder huden fugtet hele dagen. Du vil altid finde denne øjencreme hjemme hos mig! Jeg har prøvet rigtig mange øjencremer gennem tiderne, men lige præcis denne kommer jeg altid tilbage til."

Rens blidt

"En ansigtsvask der er mild nok til daglig brug. Den plejer huden med blødgørende sheasmør og beskyttende vitamin E. Frugtenzymer fjerner snavs og har en peelende effekt, der giver en flottere udstråling. Den er uden duft, og den er optimal til alle hudtyper."

Udvisk ujævnheder

"Alle mænd bør have en concealer. Wake up – det er 2023! Denne er ideel til personer, der oplever rødme og udbrud. Den giver illusionen af en klarere og mere jævn hudtekstur, og så er den nem at påføre."

Hold i håret

"Mit yndlingsprodukt lige pt. En blød voks der giver et let og naturligt hold. Den giver en smule tekstur og god glans – og med ekstrakt fra solsikkefrø og B5 vitamin plejer den også håret. Det er i øvrigt Tom Ford, der står bag duftene – og Karl Lagerfeld har designet flakonerne."

Duften du vil låne

"Duftens navn lyder som om halvdelen af befolkningen vil hade den, men brandet er kendt for at have sjove navne og fantastiske storytellings til hver parfume. Coriander er en frisk duft med noter af peber, geranium og salvie. Takket være musk bliver den mere maskulin, men du kan sagtens låne den af din mand til dig selv også."