© Marie Heyman

"Endelig er jeg stor nok til at ha' min egen parfume"

Kig med i stylist Marie Heyman's beautybox og se, hvilke skønhedsprodukter hun vælger igen og igen.

Jo Malone "English Pear & Freesia” er min yndlings-parfume for tiden. Jeg skifter lidt imellem parfumer: det er ikke sådan, at jeg har én parfume, som jeg har brugt hele mit liv. Men for tiden er jeg stor fan af Jo Malone. Brandet minder mig også om, da jeg var lille, og min mor og søster altid skulle i Jo Malone butikken, når vi var i udlandet... jeg glædede mig til, at jeg blev stor nok til at få min egen parfume

JO MALONE LONDON
Jo Malone English Pear & Freesia 100 ml
693 kr.

En af de bedste foundations er “Swae 02.” Den er cremet og dækker uden at man kan se, at jeg har den på. Jeg er fan af alle Swaes produkter, men deres foundation og concealer er et must have.

SWAE COSMETICS
Concealer i farven 02 medium
140 kr.

SWAE COSMETICS
Nude skin tint i farven 02 medium
210 kr.

Jeg købte Kylie Cosmetics læbestift og lipliner for første gang for en måned siden, og jeg har brugt den næsten hver dag siden. Farven, jeg bruger, hedder 808 og er fantastisk. Den holder enormt længe og det er helt klart min favorit læbestift.

KYLIE COSMETICS
Kylie lipkit i farven 808
200 kr. (før: 250 kr.)

Jeg har gået hos Amalieklinikken til ansigtsbehandlinger i snart et år. En gang om måneden får jeg en dybdegående ansigtsbehandling, og det er både virkelig dejligt, men vigtigst af alt har det gjort rigtig meget godt for min hud. Før var min hud enormt tør, men efter at jeg er startet til behandlingerne, og jeg er blevet introduceret for produkter fra ZO skin, så har min hud fået det meget bedre! Jeg bruger ZO Skins “Gentle Cleanser” og “Recovery Creme” hver aften og elsker det.

ZO SKIN HEALTH
Gentle Cleanser
495 kr.

ZO SKIN HEALTH
Recovery Creme 50 ml.
1.095 kr.