© Anna stokland

Har du hørt om Slow Beauty?

Tendensen der handler om at reducere forbrug og spild og fokusere på vigtigheden i at pleje dine egne skønhedsritualer. Vi har fundet 3 skønhedsmærker, som har taget tendensen til sig.

Slow Beauty handler om investere i færre og mere bæredygtigt producerede produkter for at reducere forbrug og spild. Men det handler også om tage sig tid og give sig selv et kærligt skønhedsritual. Vi ser nærmere på nye skønhedsmærker, der har taget tendensen til sig til gavn for din hud, velvære og miljøet.

LESSE

Hos Lesse handler hudpleje ikke om rutiner, men derimod om at skabe små ritualer morgen og aften, der plejer både hud og sjæl. Bag det amerikanske mærke står den tidligere skønhedsredaktør Neada Deters, som – efter flere år i branchen – besluttede sig for at omsætte de mange gode råd, hun havde fået, til sit eget beautybrand. Lesse er for alle, men særligt effektiv, hvis du døjer med en ubalance, udbrud eller har en hud, der er lidt mere sensitiv. Prøv Regeneration Mist, der reparerer, fugter og beroliger huden – og som passer perfekt i tasken.

OM-SE

Et af de skandinaviske slow beauty brands, du skal kende, er svenske OM-SE. Co-founder Jenny Huurinainen tog sagen i egen hånd, da en graviditet fik hende til at døje med ubalance i huden. Inspireret af FODMAP-diæten er OM-SE fyldt med aktive ingredienser og uden noget overflødigt. Serien er bygget op om et tretrins-system med renseolie, mist og ansigtsolie, der i skøn forening, balancerer, beskytter og nærer din hud. Powerfulde multitaskere – made in Sweden.

LOLI

Der findes få skønhedsprodukter, der er så pakket med spiselige – og nærende – ingredienser som LOLI. Navnet står for Living Organic Loving Ingredients, og brandet blev skabt mere eller mindre i frustration over skønhedsindustrien. LOLI tager hudpleje back to basics – og som flere andre slow beauty brands er tanken at skulle skabe et ritual i hverdagen for din hudpleje. En absolut bestseller er multitaskeren Plum Elixir. Brug den som serum, kom den i dine tørre hårspidser, på neglebåndene, eller bland et par dråber i din creme for ekstra næring til huden.