Få modellernes bedste skønhedstips

Vil du gerne have glans og glød som modellerne? Så kig med i galleriet her, hvor 10 modeller afslører, hvilke skønhedsprodukter de sværger til

© costume.dk
1 / 11

Selvom modeltilværelsen ved første øjekast hovedsagligt byder på glamour, forkælelse og berømmelse, er det ikke helt uden grund, at langbenede skønheder som Gisele Bündchen og Adriana Lima hiver en timeløn hjem, vi andre kun kan drømme om - det er nemlig hårdt arbejde at være model.

De lange timer på vej fra en location til den næste, de mange makeovers og de store mængder makeup og stylingprodukter sætter deres præg på modellerne og ikke mindst deres ansigt og hår. Modellernes skønhedsrutiner er vigtige ingredienser i opskriften på en succesfuld karriere, for uden et sundt ydre look, kan du godt vinke farvel til modeldrømmen.

Om nogen ved de professionelle modeller, hvor vigtigt det er, at passe på hud og hår, hvis man ønsker den rette glød og glans - og hvem vil ikke gerne have skønhed som modellerne?

Fra den rigtige shampoo og makeupfjerner til hårolie og favorit parfumen: Modellerne har delt deres bedste skønhedstips med Beautyblitz.com og Harpersbazaar.com. Se med i galleriet og lær hvordan du knækker koden til smuk hud og sundt hår.

Daphne Groeneveld
2 / 11

Daphne Groeneveld

For modeller - og for alle os andre - er det vigtigt at pleje håret, når det dagligt udsættes for varmebehandling, styling og produkter. En god og nærende shampoo og balsam er vigtige ingredienser i opskriften på et sundt og glansfuldt hår.

Modellen Daphne Goeneveld sværger, ifølge Beautyblitz.com, til Kérastases produkter.

Shampoo, Kérastase hos Nicehair.dk 169 kr.

Elixir Ultime, Kérastase hos Nicehair.dk 249 kr.

Arizona Muse
3 / 11

Arizona Muse

”Jeg er meget heldig med min hud, for den reagerer godt på det meste. Jeg får selvfølgelig - ligesom alle andre - en bums her og der. Noget af det vigtigste er at rense huden og fjerne makeup - jeg sværger personligt til makeupfjerneren Chanel Precision,” fortæller modellen Arizona Muse til Beautyblitz.com.

Makeupfjerner, Chanel hos Billigparfume.dk 209 kr.

Caroline Brasch Nielsen
 
4 / 11

Caroline Brasch Nielsen

Foruden at spise sine måltider og holde sig i god form, sværger den danske supermodel Caroline Brasch, ifølge Harpersbazaar.com, til Moroccanoil, hvis hendes hår trænger til ekstra pleje, og til duften Roses de Chloé.

Hårolie, Moroccanoil hos Nicehair.dk 319 kr.

Roses de Chloé, Chloé hos Magasin.dk 395 kr.

Toni Garn
5 / 11

Toni Garn

Du har garanteret hørt om Biodermas hypede makeupfjerner, som alle modellerne sværger til. Også topmodellen Toni Garn har, ifølge Beautyblitz.com, kastet sin kærlighed på den plejende rensevand:

”Jeg elsker Bioderma Crealine - det er en makeupfjerner, som faktisk er vandbaseret, og som er meget sensitiv for min hud.”

Rensevand, Bioderma hos Apoteket-online.dk 119 kr.

Melissa Tammerijn
6 / 11

Melissa Tammerijn

“Jeg køber alle mine skønhedsprodukter fra Avène - både deres scin tonics, cremer, masker og scrubs. Jeg elsker det!," fortæller Melissa til Beautyblitz.com.

Vaskegel, Avène hos Webapoteket.dk 60 kr.

Skintonic, Avène hos Webapoteket.dk 116 kr.

Vanessa Axente
 
7 / 11

Vanessa Axente

Den ungarnske model, Vanessa Anxente, sværger til søvn og masser af vand, som vigtige ingredienser i opskriften på et sundt og friskt look.

Hun bruger, ifølge Harpersbazaar.com, ikke makeup off duty, men elsker et sprøjt af parfumen Endless Euphoria fra Calvin Klein.

Endless Euphoria, Calvin Klein hos Matas.dk 545 kr.

Liu Wen
8 / 11

Liu Wen

“Når du er model, får du tung makeup på hver dag, så når du får fri, er det meget vigtigt at fjerne makeuppen igen. Jeg bruger derfor både en rens, scin tonic og nogle gange også en serum. Derefter bruger jeg en øjencreme og en ansigtscreme. Jeg er især vild med Estée Lauder CyberWhite,” fortæller Liu Wen til Beautyblitz.com.

Ansigtscreme, Estée Lauder hos Luxplus.dk 449 kr. (før: 689 kr.)

Edita Vilkeviciute
9 / 11

Edita Vilkeviciute

Foruden at være en hudfanatiker, som ikke går i seng uden at have renset sin ansigt grundigt, er topmodellen Edita Vilkeviciute, ifølge Harpersbazaar.com, vild med duften Bonbon fra Viktor & Rolf, som hun synes er både ”sød og sexet”.

Bonbon, Viktor & Rolf hos Magasin.dk 725 kr.

Ruby Aldridge
10 / 11

Ruby Aldridge

”Jeg sørger altid for - selv når jeg totalt smadret og kommer hjem fra arbejde klokken 2 om natten - at vaske min ansigt. Det er så vigtigt. Du skal vaske dit ansigt hver morgen, hver aften - den samme rutine dag for dag, for din hud skal kunne vænne sig til det, du gør ved den. Jeg bruger kun Mario Badescu-produkter til mit ansigt. Jeg er især vild med Acne Facial-vask og Special Cucumber-toneren," fortæller Ruby Aldridge om sine skønhedsvaner til Beautyblitz.com.

Acne Facial Cleanser, Mario Badescu hos Beautyhero.dk 210 kr.

Cucumber Cleansing Lotion, Mario Badescu hos Beautyhero.dk 210 kr.

Caitlin Lyon
11 / 11

Caitlin Lyon

“Jeg undgår tung makeup udenfor arbejdet, og sørger altid for at give min hud fugt. Jeg bruger Johnsons Baby Lotion - den er tilpas let, men giver samtidig masser af fugt," fortæller modellen til Beautyblitz.com.

Creme, Johnson hos Luxplus.dk 15 kr.