© Copenhagen Fashion Week // Ghd

Få looket fra Freya Dalsjøs show

Håret til Freya Dalsjøs SS17-show havde et naturligt look med let fald og bløde linjer. Bliv guidet til frisuren her

Freya Dalsjø viste en flot, feminin og samtidig meget kompleks SS17-kollektion under Copenhagen Fashion Week med dekonstruerede og skulpturelle elementer.

De detaljerede design krævede en enkel og naturlig frisure. Pernille Holmskov, Education Manager hos Ghd Scandinavia, stod bag stylingen af modellernes hår. Hun gik efter et “second day”-look med bløde linjer og bølger, der tager udgangspunkt i hårets naturlige bevægelser.

Nedenfor forklarer Pernille trin for trin, hvordan du selv kan få den fine frisure fra Freya Dalsjøs show.

Håret friseres igennem med dressing-børste, og volumen-spray tilføres i tørt hår for at løfte og give struktur

En volumen-spray, eksempelvis Root lift, skaber volumen, løfter ved hårbunden og er velegnet til fint, skandinavisk hår. Sprayen giver fylde, når den sprayes på ved hårrødderne, og skaber masser af struktur og et skødesløst look.

Brug et krøllejern til at skabe bølger og bevægelse

Håret inddeles i sektioner, og et krøllejern bruges til at skabe dybe bølger og bevægelse i håret.

Sektionerne snos om sylen, og holdes ti sekunders tid, hvorefter sektionen/lokken slippes og køler, før håret redes igennem igen.

Hårspray til finish

Looket afsluttes med en spray, der giver hold og et naturligt look. Brug en hårspray, der bevarer hårets blødhed og giver plads til bevægelse.

Børste af vildsvinehår

En friseringsbørste af vildsvinehår er anvendt til at rede håret igennem med før stylingen og til at afslutte med for at lægge små babyhår ned.