© privat

"Forhåbentligt er festen så sjov, at jeg ikke tænker på at skulle touche op, men..."

Røde læber og smuk hud er go-to looket for model , art director og skuespiller Nike Martens, når hun skal til fest. Og så har hun et helt særligt tip til, hvordan man kan indramme ansigtet med en bronzer.

“Jeg sørger altid for, at min hud får masser af fugt både indefra og udefra. Jeg har en stor passion for te og drikker mindst 2 liter urtete hver dag. På huden bruger jeg få produkter. Min hud er sensitiv, så jeg er lidt forsigtig med, hvad jeg kommer på den. The Face Oil og The Cream fra Augustinus Bader føles perfekte til min hudtype. Når jeg har tid, elsker jeg at steame huden - det er afslappende og gør huden mere klar. The Ultimate Soothing Cream fra Augustinus Bader er den bedste at bruge bagefter – den beroliger huden og er ideel til at preppe huden inden en aften i byen.”

“Min makeup er altid ret naturlig, men jeg elsker også et strejf af glam til vinterens mange fester. Røde læber og en ellers nude makeup er mit go-to look. Jeg starter med at lægge en primer på huden, og indrammer derefter mit ansigt med en mat bronzer. Små accenter af bronzer lige under hårgrænsen giver en virkelig flot effekt.”

“Jeg elsker Chanels smukke farver og teksturer, der føles så lette på huden. Som foundation bruger jeg Les Beiges Touche de Teint, der lægger en naturlig film på huden uden at fjerne strukturen. Rouge Allure i farven A demi-mot fra Chanel er egentlig en læbestift, men jeg bruger den som en cremet blush på kinderne.”

“Læbekanten tegner jeg op med en mørkere rød – og trækker farven en smule over læben for at fremhæve hjerteformen. Derefter arbejder jeg med to forskellige farver fra Chanel. Rouge Allure i Caractère bruger jeg som lysebrun base på læberne, og derefter kommer jeg Rouge Allure l’Extrait i Rouge Sélène, en meget klar rød, på læberne. Ved at holde læbekanten mørkere får læberne mere dybde og dimension.”

“Forhåbentligt er festen så sjov, at jeg ikke tænker på at skulle touche op i løbet af aftenen, men et par enkelte produkter har jeg dog altid i tasken – mest vigtigt for mig er en lip balm. Min absolutte favorit er The Lip Balm fra Augustinus Bader. Derudover læbestift til de røde læber, og sidst men ikke mindst en håndcreme – i øjeblikket er Rose of No Man’s Land fra Byredo min favorit.”

Følg Nike på Instagram @nike.martens