Forkæl din vintertrætte hud med en ny, uundværlig hudplejerutine

Costume og L'Oréal søger 200 læsere, som vil prøve den nye, luksuriøse olie-creme, Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream

Det nordiske vinterklima kan være en hård udfordring for huden. De store temperatursvingninger mellem inde- og udeklima kan på kort tid udfordre og udtørre din hud og efterlade den tør og trist at se på. Løsningen kan være at tilføje masser af fugt og nærende olie til din udplejerutine, og med L’Oréals nyeste formel kan det ikke blive nemmere.

Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream er en unik creme med en ultra-let konsistens. Den er fyldt med indkapslede mikrodråber af olier, som smelter på huden og giver den rigelig næring og fugt. Cremen absorberes let af huden, og efterlader den næret, fuld af vitalitet og med en strålende glød. De indkapslede oliedråber er beriget med velduftende æteriske olier, som du ikke kan undgå at blive vild med.

Nu kan du få muligheden for at prøve den unikke olie-creme derhjemme, for Costume og L’Oréal søger 200 læsere, der har lyst til at teste den nye Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream.

SÅDAN BLIVER OLIE-CREMEN DIN

Har du lyst til at prøve den nye Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream, så send os en mail på nutrigold@costume.dk med dit fulde navn, adresse og alder. Der er en olie-creme til de første 200 læsere, vi hører fra, og det er efter først til mølle-princippet. Alle får direkte svar på mail, om de er med eller ej.

Det koster dig ikke noget at deltage. Du skal bare være mellem 20-45 år, og det eneste, du skal gøre, er at bruge cremen hver dag i fire uger, og derefter udfylde et spørgeskema, når du er færdig. Her skal du fortælle os om, hvordan du oplevede olie-cremen, og hvad den gjorde ved din hud.

God fornøjelse - vi glæder os til at høre hvad du synes.