Fine sommerfrisurer
© Wenn.com

10 fine sommerfrisurer

Vi har fundet ti fine sommerfrisurer, som er perfekte til både bryllup, sommerfest, festival og hverdag

Sommeren er endelig ankommet, og det er højsæson for bryllup, sommerfester og andre festlige anledninger, hvor der er mulighed for at gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Vi har fundet hårinspiration hos ti kendte kvinder, og udvalgt de fineste sommerfrisurer, som du selv kan lave.

Vil du have endnu mere hårinspiration? Se alle 2017's flotteste frisurer.

Fine sommerfrisurer: Stram hestehale
© Wenn.com

1. Stram hestehale

En høj og stram hestehale er den hurtigste genvej til glamour. Red dit hår stramt tilbage, og brug en hårspray til at sørge for, at frisuren holder – stram til med en god hårelastik.

Hvis du ønsker at lave hestehalen ligesom Bella Hadid, skal du tage lidt hår fra undersiden af hestehalen og sno det rundt om hårelastikken.

Fine sommerfrisurer: Hestehale med snoning
© Wenn.com

2. Hestehale med snoning

Denne frisure er både smuk og stilet, og kan laves på flere forskellige måder. Sno det forreste hår, og saml det i en løs hestehale i nakken. Lad eventuelt hestehalen sidde lidt i den ene side, så den falder over skulderen. Det forreste hår må gerne se lidt tilfældigt og afslappet ud, men du kan også lave et mere kontrolleret og glat look til fine lejligheder.

Fine sommerfrisurer: Saltvandsbølger
© Wenn.com

3. Saltvandsbølger

For at opnå Cara Delevingnes sexede look, er en saltvandsspray et must. Lav en sideskilning og sæt håret fast med et spænde bag det ene øre. Brug din saltvandsspray til at opnå 'beach waves' og tekstur. For at få flere bølger i håret, kan du bruge sprayen, når håret er håndklædetørt, og derefter bruge en hårtørrer. Denne frisure er det ultimative sommerhår.

Fine sommerfrisurer: Sommerfletning
© Wenn.com

4. Sommerfletning

Det behøver slet ikke være svært at lave en flot fletning, og frisuren kan ofte redde en hårkrise. Det er nemmest at flette, når dit hår ikke er helt glat – brug derfor lidt produkt i håret, før du starter.

Lily Donaldsons sommerfletning er nem at lave: Start med at dele håret i to, og begynd med at lave en sillebensfletning. Herefter skal du skifte over til at flette normalt. Til sidst skal du bruge en gennemsigtig hårelastik.

Fine sommerfrisurer: Hestehale med volumen og tekstur
© Wenn.com

5. Hestehale med volumen og tekstur

Brug lidt teksturspray i dit hår, når det er håndklædetørt. Herefter tørres håret helt med en hårtørrer. Saml håret i en løs hestehale, og rod lidt rundt i den, så du opnår et tilfældigt look som Kendall Jenner.

Fine sommerfrisurer: Messy bun
© Wenn.com

6. Messy bun

Lav en høj hestehale og rod lidt rundt i håret, for at opnå det afslappede look. Brug en lille 'donut', og fordel håret rundt om den. Herefter skal du bruge en hårelastik, hårspænder og hårlak for at sørge for, at frisuren holder. Denne ballerinafrisure er smuk til festlige anledninger, hvis du kombinerer den med røde læber og store øreringe. Du kan også bruge frisuren til hverdag eller på festival med en rå læderjakke og hvid T-shirt.

Fine sommerfrisurer: Snoet knold i nakken
© Wenn.com

7. Snoet knold i nakken

Sno det forreste hår, og saml det i en lav hestehale i nakken. Du kan eventuelt efterlade lidt af det forreste hår og krølle det. Del hestehalen i to, og sno totterne løst sammen. Herefter skal du lave en knold, som du fastgør med hårklemmer og hårlak.

Fine sommerfrisurer: Boxing braids
© Wenn.com

8. Boxing Braids

Boxing braids, cornrows, Kardashian-fletningen – kært barn har mange navne. Dette er uden tvivl it-fletningen fra 2016. Frisuren kræver lidt træning, men du kan sagtens finde en guide på nettet. Hvis du skal til bryllup eller sommerfest, er det smukt med en helt stram udgave, og hvis du skal på festival, er fletningerne cool med et lidt mere rodet look.

Fine sommerfrisurer: Sommerbølger
© Wenn.com

9. Sommerbølger

Skab en masse volumen i håret ved at bruge en teksturspray i hårrødderne. Lav en midterskilning, og tag noget af det forreste hår tilbage med et par hårspænder. Lad eventuelt lidt hår hænge løst foran, og krøl totterne en smule for at opnå den afslappede sommerstil, ligesom Doutzen Kroes.

Fine sommerfrisurer: Afslappet og løst hår med tekstur
© Wenn.com

10. Afslappet og løst hår med tekstur

Det behøver slet ikke at være svært. Olivia Palermo står altid skarpt, når det kommer til både styling, sminke og hår. Lav en midterskilning, og lad håret være løst. Tag håret bag det ene øre, og tilsæt et sæt smukke øreringe eller en cool ear cuff.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF