12 ikoniske frisurer

Fra Jennifer Anistons "Rachel" til Anna Wintours page. Vi har samlet 12 af de mest ikoniske frisurer nogensinde

© Scanpix
1 / 13

Det er nogle af de frisurer, man husker allerbedst. Hvad enten man har beundret dem eller personen bag, så er de mindeværdige og ikoniske.

Jennifer Aniston - "the Rachel" © Scanpix
2 / 13

Jennifer Aniston - "the Rachel"

Nogenlunde samtidig med, at den populære tv-serie Venner rullede over tv-skærmene, sukkede samtlige piger efter en gylden, fyldig, halvlang frisure med fine etager – nøjagtig ligesom Jennifer Anistons. Den blev hurtigt kendt som "the Rachel" efter navnet på hendes rolle i serien.

Sharin Foo - afbleget struktur © Scanpix
3 / 13

Sharin Foo - afbleget struktur

Den danske sangerinde Sharin Foo fra bandet The Raveonettes er blandt andet kendt for sin afbleget page, der er klippet så lige, at ikke ét enkelt syndigt hårstrå får lov at flygte udenfor rammerne. Det klæder hende fantastisk.

Psst ... Klik her for at få Sharin Foos bedste skønhedstips.

Marilyn Monroe - platinblond permanent © Scanpix
4 / 13

Marilyn Monroe - platinblond permanent

Skuespilleren og modellen Marilyn Monroe skiftede hurtigt i sin karriere fra brunette til blondine og dette holdte hun fast i. Det korte platinblonde hår med bløde krøller var perfekt til hendes næsten altid røde læber.

Farrah Fawcett - volume og etageklip © Scanpix
5 / 13

Farrah Fawcett - volume og etageklip

Den smukke Farrah Fawcett var it-girl i 70'erne og mange var misundelige på hendes voluminøse hårpragt. Derfor får den også en plads blandt de mest ikoniske.

Florence Welch - orangerødt med pandehår © Scanpix
6 / 13

Florence Welch - orangerødt med pandehår

Florence Welchs flotte orangerøde hår er nærmest blevet et kendetegn for hende, og vi forstår godt, hvorfor hun holder fast i det. Pandehåret og det fine fald giver hende et misundelsesværdigt udtryk.

Emma Watson - den korte pixie klipning © Scanpix
7 / 13

Emma Watson - den korte pixie klipning

Emma Watson vinkede farvel til Harry Potter og Hermione Granger med manér ved at klippe sit hår kort. Siden da er hun blevet betragtet som et modeikon og har været ansigt for blandt andet Lancôme og Burberry.

Anna Wintour © Scanpix
8 / 13

Anna Wintour

Chefredaktøren for det amerikanske Vogue, Anna Wintour, overlader ikke meget til tilfældighederne: Heller ikke hendes hår. Den altid fyldige og perfekt stylede page klæder hende fantastisk.

Psst ... Anna Wintour svarer på 73 personlige spørgsmål i denne video.

Meg Ryan - kort © Scanpix
9 / 13

Meg Ryan - kort

80'erne var et hårdt årti for hårstylingen, og kun den smukke Meg Ryan kunne bære denne frisure, der ikke er set hos mange andre siden.

Beyoncé - fyldige krøller © Scanpix
10 / 13

Beyoncé - fyldige krøller

Hvem sagde volume? Ingen frisør kan få mere volume ind i Beyoncés hår og stadig lade det se så flot ud, som det gør her.

Agyness Deyn - kort, pjusket og afbleget © Scanpix
11 / 13

Agyness Deyn - kort, pjusket og afbleget

Modellen og punkprinsessen Agyness Deyn lærte os alle det androgyne look at kende med sin drengede stil og korte, afblegede hår.

Julia Roberts - voluminøse Krøller © Scanpix
12 / 13

Julia Roberts - voluminøse Krøller

Efter at have set Julia Roberts i Pretty Woman satte man lighedstegn mellem hende og et stort, flot, rødt krøllet hår. Hun var så fin!

Twiggy - kort © Scanpix
13 / 13

Twiggy - kort

1960'ernes ikoniske model Twiggy er ikke kun kendt for sine store, flotte øjne, men også sin korte frisure, der også vinder en plads på vores liste over de mest ikoniske gennem tiden.