Hårlook, du skal droppe i 2017: dip dye og ombre-hår
© Anna Stokland

4 hårlook, du skal droppe i 2017

Vil du være med på årets største tendenser inden for hårmode, er det på tide at sige farvel til nogle af 2016's populære frisurer

Når det gælder hår, skifter tendenserne lige så ofte som moden, og selvom sundt og velplejet hår altid er eftertragtet, varierer både farve og længde fra sæson til sæson.

Du vælger selvfølgelig helt selv, om du vil følge de nye hårtrendsslavisk, men hvis du ønsker at være med på 2017's tendenser, er det på tide at sige farvel til disse fire hårlook.

Ombre

Det tofarvede hår med tonet overgang, der går fra lyst til mørkt eller omvendt, har længe været på vej ud, og spås et endeligt farvel i 2017.

Dip dye

Farvede spidser, som mest af alt ligner, at håret er blevet dyppet i maling, har været meget på både internettet og i det virkelige liv de seneste par år.

Nu vinker vi farvel til den farverige trend, men hvis du stadig ikke kan slippe tanken om dip dye, skulle du hellere farve hele håret i én vovet nuance.

Selvlysende hår

Marc Jacobs viste neonfarvet og selvlysende hår på catwalken sidste år, og det blev derfor udråbt som en stor trend for 2016. Men ligesom at dip dye og ombre-hår er på vej ud, forudser vi også, at det selvlysende hår vil få en kort levetid i 2017.

Perfekte krøller

I år skal du glemme alt om velfriserede bølger i håret, nu skal krøllerne nemlig være naturlige og viltre. Du kan også vælge at skabe små krøller med højt, puddelkrøllet hår ligesom i 80'ernes storhedstid, da årtiet dominerer 2017.

Tænk viltre krøller frem for perfekt stylede bølger i håret, hvis du vil være med på 2017's hårtrends.

© Anna Stokland / Unique SS17