© Anna Stokland

4 trin til sundere, stærkere og smukkere hår

Med disse simple metoder kan du sikre dig sundt, lækkert hår og hovedbund

Drømmer du også om hår, der både er smukt, velplejet og samtidig er sundt helt ind til hårrødderne, er det måske mindre der skal til, end du lige tror.

Med et par helt simple råd til, hvordan du kan styrke dit hår, kan du nemlig sikre dig en hårpragt, der både ser smuk ud, er kernesund og giver dig masser af selvtillid.

1. Red dit hår igennem hver dag

Gør det til en vane at rede dit hår igennem med en god børste hver eneste dag. Brug det som en meditativ måde at koble fra inden natten, og gør det inden sengetid. Det fordeler hårets olier ud til spidserne og stimulerer hovedbunden og hårsækkene.

For mindre friktion gennem natten kan du flette håret i en løs fletning, så det både irriterer mindre gennem natten og bliver skånet mere.

2. Plej hår og hovedbund indefra

Godt hår starter ved hårrødderne, så derfor kan det være godt at pleje det indefra. Det det kan du gøre nemt ved dagligt at tage vitaminer som for eksempel Beauty Bear HAIR Vitamins, der er rig på blandt andet zink, acerola og biotin.

Biotin, også kendt som B7 vitamin, er blandt andet med at give håret mere fylde og glans, mens det også vedligeholder huden i hovedbunden. Derfor indeholder Beauty Bear HAIR den helt rette mængde biotin i kombination med andre vitaminer, mineraler og næringsstoffer, så din krop kan optage det bedst muligt. For meget biotin kan nemlig give dig uren hud og sætte din krop på ekstra arbejde, da den skal udskille det igen.

Fordi alle Bauty Bears vitaminer kun indeholder naturlige ingredienser, smage og farve fra frugt, kan du sagtens spise dem, hvis du er gravid.*

© Morten Andersen

Derudover indeholder Beauty Bear HAIR kun naturlige vitaminer som blandt andet D3 vitamin, som du ellers optager gennem blandt andet sollys, fed fisk eller æg. D3 er dobbelt så effektiv som D2 vitamin - der ellers findes i planter - da kosttilskud med D2 først skal omdannes til D3 af din krop, hvis den skal kunne bruge det.

3. Hold en pause fra produkterne

Det er godt for dit hår og din hovedbund at få lidt ro. Sørg derfor for at have nogle dage, hvor du holder en pause fra forskellige produkter som spray, voks og hårkure, så der ikke lægger sig en hinde af produktrester i dit hår. Det lader nemlig din hovedbund og hårrødder ånde.

4. Afslut dagen med hovedmassage

Vil du sørge ekstra godt for dit hår, kan du stimulere din hovedbund ved at give hovedbundsmassage hver dag inden sengetid - det øger blodcirkulationen, mens det samtidig giver ilt til dine hårrødder.

På den måde kan på en meget simpel måde give dit hår gode vilkår, så det kan vokse sig sundt, stærk og smukt.

*Det anbefales altid, at du taler med din egen læge om brug af kosttilskud, hvis du er gravid.