hår og frisurer du skal droppe i 2018
© Pinterest

5 frisurer, du skal droppe i 2018

Flere af 2017's favoritter må vige pladsen til fordel for nye flotte look, og her kan du se, om din frisure er en af dem

17. januar 2018

Sidste år lod kvinder både lokkerne falde, afblegede håret og blev klippet med barberklinger, men nu siger kalenderen 2018, og dermed er det tid til at se frem mod sæsonens nye frisurer. Men når en tendens vinder indpas, må de gamle som bekendt lade livet, og i år kommer vi derfor til at vinke farvel til disse fem frisurer.

Psst ... Her er sandheden om balsam

Ud: Flerfarvede striber

Baby lights, striber, balayage og tiger-eye hårfarve, er alle begreber, der dækker over de små fine striber, som har prydet mange kvinders hår de sidste par år. I 2018 ser det dog ud til, at det mangefarvede hår vil blive valgt fra til fordel for et mere ensfarvet udtryk, hvor kun en farve dominerer håret. 

Ud: Det glatte hår

Det glatte hår har været et af 2017's største hit på Instagram med Kardashian/Jenner-klanen som bannerførere. Men nu ser det ud til, at Kim Kardashian må finde et nyt signaturlook, fordi i år vil det slikkede, tilbagestrøgne hår formentligt blive den foretrukne styling.

Kim Kardashian
© Wenn.com

Ud: Ren platin

I 2017 så vi pludseligt platinblonde lokker alle vegne, da flere kendte kvinder lod deres hår undergå en dramatisk makeover, hvilket resulterede i helt afbleget look. I år er længderne stadig platinblonde, men bunden skal være mørk. Looket kaldes for dirty blonde, og har stærke referencer til en ung Courtney Love i 1990'erne, der havde lige så synlige udvoksninger, som hun havde attitude. 

Ud: Tjavsede længder

Den tjavsede frisure, også kendt som the shag, vandt frem i slut 70’erne på smukke Debbie Harry i front for Blondie, og blev igen populær i 2017, hvor blandt andre Talyor Swift viste det rå hår. Det er et look, som skabes ved at skære hårene med et barberblad, så de får en fjerlet tekstur med mange små etager. Og selvom det er en flot frisure, ikke mindst på danske Freja Beha Erichsen, bliver den alligevel spået til at ryge i 2018 til fordel for volumniøse krøller.

Ud: Usynlige accessories til håret

I mange år har dine hår-accessories skulle være små, gerne som usynlige hårnåle eller elastikker i gennemsigtig plastik. Men nu er de store accessories ved at vinde frem, og vil i 2018 for alvor klemme sig fast i form af klips, hårbånd og den omdiskuterede scrunchie. Hvem husker ikke Sex and the City’s berømte skænderi mellem Carrie Bradshaw og kæresten Jack Berger, hvor scrunchiens relevans får sindene i kog? I år er der ikke noget at diskutere, fordi scrunchien er igen et acceptabelt tilbehør at holde håret på plads med. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste