Sådan får du det perfekte hår
© Costume 160

8 hemmeligheder bag det perfekte hår

Vi har samlet en række tips, som vil gøre det meget nemmere at opnå perfekte lokker uden brug af alverdens produkter

Produkter spiller en stor rolle i jagten på smukt hår. Men uanset længde, findes der en række enkle tips, som du nemt kan tilføje til din hårrutine, der vil medføre lækre og sunde lokker – og dermed færre dårlige hårdage.

1. En god klipning

Det siger måske sig selv, men alligevel er dette et punkt, som mange springer over. Selvom din mor eller veninde er god til at klippe spidser, kan de ikke måle sig med en god frisør.

Du kan med fordel lægge vejen forbi en af de bedste frisører i Danmark, og blive guidet til det look og de produkter, som får det smukkeste frem i dig.

2. Når du vasker det

En hårvask er ikke bare en hårvask, hvis du gerne vil opnå perfekte lokker. Alt lige fra valget af shampoo og til vandets temperatur, hvordan du masserer shampoo ind i håret (hele to gange på én hårvask), og ikke mindst hvor ofte du gør det.

Find ud af, hvordan du giver dig selv den perfekte hårvask her og find de bedste shampoo her.

3. Brug balsam først

Har du overvejet, hvad der sker, hvis du bytter om på shampoo og balsam? Det lyder umiddelbart forkert, men det har faktisk en ret god effekt på dit hår. Få mere viden om teknikkenlige her.

4. Dup din hovedbund

Synes du, det tager en evighed for dit hår at vokse sig langt? Sved og shampoo sætter sig og tilstopper dine hårsække i hovedbunden, og derfor bør du en gang om ugen tage et stykke vat med tea tree-olie, duppe det i hovedbunden og derefter vaske det ud. Det vil fjerne snavs og bakterier, og hjælpe på din hårvækst.

5. Din hårbørste

Der er mange billige hårbørster på markedet, men vi anbefaler at investere i en ordentlig hårbørste, der passer til din hårstruktur. Find den børste,som passer til din hårtype og frisure her.

6. Spis det rigtige

Hvis dit hår har tendens til at fælde, eller hvis du lider af hårtab, betyder det oftest, at du skal sørge for at få de rigtige vitaminer og skrue ned for stressniveaet. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du bekæmper hårtab med vitaminer til håret.

7. Undgå føntørreren

For at komme de tørre lokker til livs, bør du undgå at føntørre dit hår. Har du ikke tid til at vente på, at dit hår lufttørrer, så kan du vente til håret er cirka 75 procent tørt, hvorefter du kan tørre det sidste ved lav varme.

8. Glans

Hvem vil ikke gerne være i besiddelse af glansfuldt hår? Du tror måske, at det kræver en lang række produkter, men det er faktisk ikke tilfældet. Alt, hvad du skal gøre, er at fordele en most avocado i dine lange lokker og lade blandingen sidde i 20 minutter, hvorefter du vasker det ud.

FÅ MERE AF ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF