Brug curlere ligesom karlie kloss og Gisele bündchen og få flot hår
© Instagram / @karliekloss

90’ernes skøre hårtrend er tilbage

Både Gisele Bündchen og Karlie Kloss gør det, og selvom det virker fjollet, giver den tilbagevendte tendens virkelig pænt hår

På det seneste har vi set mange tegn på, at det rå rock chic-hår er på vej ud til fordel for mere velfriserede og glansfulde lokker. Var vi ikke overbevist før, er vi det i hvert fald nu efter at have set Gisele Bündchen og Karlie Kloss' seneste billeder, der viser skør og nostalgisk hårstyling, som vidner om, at 90'ernes supermodel-værdige lokker er tilbage.

Både Karlie Kloss og Gisele Bündchen har delt billeder af dem selv med håret rullet op på store curlere. For de flestes vedkommende føles curlere nok håbløst umoderne, men vil du have smukke bølger uden for meget besvær, er de fjollede hjælpemidler bestemt værd at finde frem fra gemmerne.

Har du selv fået lyst til at prøve kræfter med et par velcrocurlere, skal de bruges i vådt hår, som du tørrer med en hårtørrer. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du investere i den opvarmede slags, som også kan give flotte bølger i tørt hår. Det ser måske lidt fjollet ud, men når først de er sat i, har du begge hænder fri til at lægge en smuk makeup, modsat styling med et glatte- eller krøllejern, der kan tage en evighed at bruge i hele håret.

Det er formentligt også curlere, der har givet Karlie Kloss og Candice Swanepoel voluminøst hår til det seneste Victoria's Secret-show, og vil du gøre dem kunsten efter, er det heldigvis meget simpelt.

Sådan gør du

Du skal helst bruge omkring 24 curlere til det lange hår og gerne den store slags, så dine krøller bliver voluminøse og vægtløse og ikke ender ud i små slangekrøller.

Uanset om du bruger velcrocurlere eller den opvarmede slags, skal de sidde i håret i mindst 30 minutter. Bagefter bør du give dem et godt lag hårspray, før du til sidst reder igennem med fingrene, så du får volumniøse bølger ala Cindy Crawford i 90’erne.