Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Drømmer du også om at få hår som supermodellen Gisele Bündchen? Heldigvis giver Costume dig formularen til at få bløde krøller © Bulls

Få hår som en supermodel

Drømmer du om lange bløde og forførende lokker? Costumes skønhedsredaktør Liv Winther giver dig trylleformularen

Volumen-shampoo

1: Vask dit hår med en volumen-shampoo. Balsam kan få dit hår til at falde sammen. I det våde hår fordeler du en god mousse, som ikke gør håret stift.

2: Føntør håret ud fra en midterskilning, men uden at rede for meget i det undervejs. Føntør eventuelt med hovedet nedad, så der kommer så meget volumen i håret som muligt. ### Krøllejern

3: Når håret er helt tørt, tager du krøllejernet. Du kan godt bruge et almindeligt krøllejern, men så skal du lade være med at bruge tangen og i stedet sno en tot hår - cirka tre centimeter bred - rundt om krøllejernet fra bund til spids og så holde håret fast. Du kan bruge bomuldshandsker fra apoteket, så du ikke brænder fingrene. Håret må kun ligge i et lag i en spiralform, og du skal holde håret, til det er gennemvarmt. Sådan fortsætter du med hele håret, og der må gerne være lidt hår mellem hovedbunden og krøllen. Det giver det lidt 1970'er-agtige look, der er meget fremme lige nu.

Hårlak

4: Giv krøllerne en gang hårlak, og lad dem sidde, til de er kølet helt ned. Red krøllerne igennem, og slut eventuelt af med endnu en gang hårlak.

No-go's

Hold dig helt fra pigkrøllejern. Plastikken kan slet ikke blive varm nok.

Red dine krøller igennem. Gør du ikke det, får du opdelte prinsessekrøller, der får dig til at ligne en konfirmand.

Brug aldrig voks i dine krøller. Det tynger håret og kan få det til at se fedtet ud.

Klik her, og se Gisele Bündchens hår + stylingprodukter

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev