Fashionista Peaches Geldof er cool, legesyg og quirky både som blondine og brunette
© Bulls

Fra blondine til brunette (og tilbage igen)

Hør, hvad du skal forberede dig på, før du sætter dig i frisørstolen og lader de lyse lokker farve mørke

Skuespillerinderne Sienna Miller og Cameron Diaz har gjort det. Sangerinderne Lily Allen og Madonna har gjort det. Fashionistaen Peaches Geldof har også gjort det. Gået fra blondine til brunette. Og tilbage igen.
Det er ikke raketvidenskab, men det kræver alligevel nogle overvejelser, før du går fra blonde bombshell til forførende brunette. Heldigvis deler Costumes assisterende artdirector, Sacha Vincent Hansen, ud af sine erfaringer med at gå fra blondine til brunette.
Hendes naturlige hårfarve er blevet kaldt navne som kommune og leverpostej, og i mange år har hun farvet sit hår lyst. Men for et halvt år siden fik hun lyst til at udforske den mørkere side af sig selv.
"Jeg havde nok håbet på, at min indre latino ville give sig til kende, og at jeg ville være lækker som Salma Hayek. Men da jeg kiggede mig i spejlet efter at være blevet farvet, stirrede en helt almindelig og ret anonym kvinde i stedet tilbage på mig," siger Sacha Vincent Hansen.
Heldigvis havde det også sine fordele at blive brunette. Hun fik at vide af en kollega, at hun så mere seriøs ud. Og hendes garderobe fik et nyt liv.
"Nogle farver, som jeg havde gemt godt væk i skabet, har fået en lidt mere fremtrædende plads nu. Min lilla vintagestriktrøje fra London ser pludselig meget bedre ud til det mørke hår. Til gengæld skal jeg passe lidt på med sort. Det kan godt blive lidt for kedeligt, når nu der ikke er noget lyst på toppen. Og så bliver en sort kjole mere sensuel end sexet med brunt hår frem for det blonde. Det samme gør røde læber," siger Sacha Vincent Hansen.
Nu har hun vænnet sig til sit seriøse og mystiske look, men hun overvejer stadig, om hun i løbet af sommeren vender tilbage til sit blide, barnlige og blonde jeg.

Klik her, og se Peaches Geldof, Cameron Diaz og mange flere med både blonde og brune lokker