Guide: Få håret fra MUF10

Guide: Få håret fra Muf10

Under Copenhagen Fashion Week viste Muf10 et råt udryk med stylingen af håret. Lær at sætte frisuren selv lige her

Frisørerne som stod for stylingen ved Muf10-showet var Shu Uemura, og nedenfor kan du læse, hvilke produkter, de brugte. Lær, hvordan du selv kan lave den edgy frisure.

Stramt hår med knoll: få looken fra MUF10

Designeren bag Muf10, Reza Etamadi, ønskede, at modellernes hår skulle afspejle 90'er-looket, som gik igen i efterårskollektionen kombineret med et moderne streetstyle-twist. Resultatet blev en poleret, stram frisure med håret samlet i en let rodet knold.

Den ansvarlige frisør, Sidsel Marie Bøg, fortæller, at looket er relativt enkelt at lave selv, så længe du har et fladjern, gode produkter og en stak hårnåle:

“For at få det helt stramme look er det vigtigt at glatte håret ud med et varmebeskyttende produkt, som giver tekstur, og derefter kamme det stramt tilbage med en fin kam. Brug rigeligt med hårspray for at fjerne de små hår, fæstne frisuren og give glans. Saml så håret med en god hårelastik.”

“De modeller, der havde kort hår fik stramme frisurer, som var redt tilbage. Dem med lidt længere hår fik en tilfældig rodet knold. Det er vigtigt at bruge et produkt, som gør håret tørt og giver det tekstur. Vi brugte Shu Uemuras Liquid Fabric, som er et fremragende produkt. Derefter roder man håret og samler det i en tilfældig knold ved hjælp af hårnåle. Afslut med en masse hårspray.”