Hår Gwyneth Paltrow
© Wenn.com

Gwyneth Paltrow har netop afsløret dansk brand som sin hår-hemmelighed

Måske har du allerede nogle produkter fra det danske mærke, der nu også er at finde på Hollywoodstjernen og wellness-guruens badeværelseshylde?

Meget er der skrevet om skuespillerinde – og nu også wellness-guru – Gwyneth Paltrow, som har været lige dele berygtet og beundret for sin til tider meget alternative tilgang til sundhed og skønhed. Hendes interesse for skønhed er i dag blevet til imperiet Goop, der rummer produkter, et online-univers og senest er centrum for serien The Goop lab with Gwyneth Paltrow. Både På Goop.dk og i ovenstående Netflix-serie udforsker Gwyneth og Goop-kollegaerne alle afkroge af sundheds- og skønhedsverdenen, hvilket blandt andet fører til eksperimenter med psykedeliske stoffer og yoga i sneen. Formålet er at at finde nøglen til en sund krop i balance og et friskere udseende. Og noget må Gwyneth gøre rigtigt, eller også har hun bare ualmindeligt gode gener: Hollywoodsstjernen, som i dag er 47 år, ser ud til at være kernesund – næsten sundere – end da hun første gang i 90’erne indtog det hvide lærred i Hollywood-baskere som Shakespeare in Love og The Talented Mr. Ripley. Og nu viser det sig, at en af hendes hjælpemidler til smukt hår er af dansk oprindelse, hvorfor mange danskere formentligt allerede har samme produkt stående på badeværelseshylden som den kendte amerikaner.

Dansk hårhemmelighed

I et billede, som Gwyneth Paltrow netop har delt på sin egen Instagram-profil, afslører hun indholdet af sit badeværelsesskab. Her ses de produkter, som er en del af stjernens daglige skønhedsrutiner, og et af dem er fra danske Hårklinikken. Til billedet deler Gwyneth også en tekst, hvor hun beskriver, at hun går meget op i indholdet af sine produkter:

‘Jeg tror, at stort set alt i mit badeværelsesskab er non-toxic og rent efter vores standarder hos Goop. Vi arbejder hårdt på at skabe og kuratere produkter, som virkelig virker og er bedre for dig’.

Stjernen går dermed meget op i, hvilke produkter, der bliver en del af skønhedssamlingen, og stiller med egne ord høje krav til indholdet, og her er danske Hårklinikkens produkt Extract altså sluppet igennem nåleøjet. Hårklinikkens Extract er lavet på plantebaseret indhold og udviklet til at modvirke hårudtynding. Hvorvidt hårtab er noget, Gwyneth Paltrow døjer med, vides ikke, men hun ser i hvert fald ud til at have smukt hår, og den fortjeneste kan altså muligvis tilskrives Hårklinikken.