Hårguide: Lær at lave den perfekte fletning
© Pinterest

Hårguide: Lær at lave den perfekte fletning

Skift den kedelige hestehale ud med en festlig fletning, som både går til strand, festival og ferie. Se, hvor let du kan lave en flot fletning

Fransk fletning, hollandsk fletning og den såkaldte waterfall braid – der findes et hav af tutorials til forskellige former for fletninger på både Pinterest og Instagram, men ikke alle er lige nemme at lave selv.

Den hollandske fletning er nemmest at gå til, hvis man ikke er flette-ekspert. Se forskellen på den franske og den hollandske fletning herunder, og lær at lave en hollandsk fletning nederst i artiklen.

Sådan laver du den hollandske fletning:

Hav gerne lidt produkt i håret, før du starter, da det følgelig bliver lettere at arbejde med håret. Du kan eksempelvis bruge en saltvandsspray eller en god tørshampoo.

Se fremgangsmåden i videoen nedenfor.

Fletningen kan laves på et utal af måder. Du kan eksempelvis flette lige og på skrå, dele håret op i to separate fletninger eller samle håret i en knold nederst.

Brug en kam for at undgå, at håret filtrer sammen undervejs, og husk at bruge rigeligt med hårspray for at frisuren holder. Hvis der er behov for det, kan du også bruge hårnåle.

Hårguide: Lær at lave den perfekte fletning

Saltvandspray med lavendelduft, John Masters Organics hos Pureshop.dk 72 kr. // Gennemsigtige hårelastikker, Blax hos Nelly.com 49 kr. // Hard Hold Hairspray, Bed Headforhandles hos saloner ca. 70 kr.