Her er sommerens mest populære frisure
© Pinterest / @Byrdie / @Runwayandbeauty

Her er sommerens mest populære frisure

Forbered dig på en stor portion nostalgi: Frisuren, som kommer til at være overalt denne sommer, er nemlig en gammel kending

I starten af året forudså vi, hvilke hårlook der vil dominere 2017. Dog er det ikke alt, man kan forudsige – vi havde for eksempel ikke regnet med, at frikadellefrisuren ville vende tilbage og blive en af sommerens helt store hårtendenser.

Frisurens popularitet blev stadfæstet på den californiske festival Coachella, som altid medvirker til at tegne et billede af sæsonens festivaltendenser. Frikadellefrisuren er kendetegnet ved to høje knolde, nøjagtig som dem, du satte i 90'erne, fordi du havde set frisuren på både Spice Girls og Britney Spears. Nu er sommerhåret godkendt af en stor gruppe stjerner, inklusiv modellerne Josephine Skriver, Kendall Jenner samt Gigi og Bella Hadid.

Frisuren er let at sætte og kan laves på flere forskellige måder. Du kan gå den klassiske vej og dele alt dit hår i to lige store dele, som du former til to knolde højt på hovedet, eller du kan vælge at lave to mindre knolde, og beholde noget af håret nede, så din frisure får længde.

Se billeder af sommerens frikadellefrisure nedenfor, og kast dig ud i det – alt er sjovere end den typiske hestehale.