frisurer med hårbånd og sløjfer - flot hår i 2017
© Anna Stokland / Marchesa AW17

Her er vinterens mest populære frisure

Vi har interviewet Moroccanoils stjernefrisør om de frisurer, der vil dominere 2018, og hvordan du selv skaber sæsonens mest efteragtede look

Den spanske hårstylist Antonio Corral Calero har arbejdet for alle fra Dior til Saint Laurent, og er udnævnt som ekspertstylist og ambassadør for Moroccanoil.

Vi har interviewet stjernefrisøren om sæsonens største tendenser, og hvordan du genskaber catwalkens look derhjemme.

Psst ... Krøller eller glat hår? Sådan børster du dit hår korrekt

Hvad er sæsonens største hårtrend?

“Fra blomster hos Marchesa til bånd og sløjfer som set ved Temperley Londons AW17-show: De største trends lige nu omhandler alle accessories til håret. Heldigvis er det et look, som er ret nemt at genskabe derhjemme. Vælg hvilket som helst hårsmykke eller bånd, og fastgør det med nogle hårnåle. Vil du sikre dig, at hår og accessories bliver, hvor de skal i løbet af dagen, kan du tage lidt hårvoks, eksempelvis Moroccanoils Texture clay, som du fordeler i håret inden du sætter accessories i. Det giver håret mere tekstur, og giver dine hårnåle lidt mere modstand, så de ikke glider ud af håret.”

Temperley London hår med hårbånd

Hos Temperley London var det et tyndt velourbånd, der prydede modellernes hår.

© Anna Stokland / Temperley London AW17
Hårbånd og sløjfer er store hårtrends

Både blomster og store sløjfer var en del af frisurene ved Marchesas AW17-show, og looket kan meget nemt genskabes derhjemme.

© Anna Stokland / Marchesa AW17

Hvilke frisurer kommer vi til at se i 2018?

“Kortere længder, de helt korte pixie cuts, lange pager og frisurer inspireret af 80’erne med mange etager. Ligeledes kommer vi også til at se mange androgyne frisurer, fordi kvinder i dag ikke er bange for at være mere maskuline og udtryksfulde.”