© Hasse Nielsen

Kendisfrisøren: 4 konkrete tips til at få silkebløde bølger i håret

Vi har talt med stjernefrisøren Cim Mahony, der kommer med 4 konkrete råd til at få bløde krøller, der holder hele dagen.

Har du svært ved at få frisuren til at holde, når du styler det? Cim Mahony er stjernefrisør og driver til dagligt salonen Studio Cim Mahony i Bredgade. Vi har fået ham til at dele fire konkrete tips til hvordan du kan style dit hår, så du får et flot resultat, der holder længst muligt.

Tip 1:
Ved brug af Dyson Corrale styler til at lave bølger eller krøl i håret er det vigtigt, at du sørger for at håret er redt godt igennem, før du begynder at krølle. Det er nemlig vigtigt, at der ikke er knuder i håret, for du skal gerne kunne lave så glidende (smooth) en bevægelse, som muligt. På den måde får du det bedste resultat.

Tip 2:
Når du bruger Dyson Corrale styler er det vigtigt, at du ikke at tillader styleren at glide for hurtigt igennem håret – og det er også vigtigt, at du kun glider styleren igennem håret én gang per inddeling. Herved kan du opnå størst effektivitet og skånsomhed.

Håndplukket til dig

Tip 3:
Ved brug af Dyson Airwrap får du det bedste resultat, hvis håret er 95% tørt inden du bruger et styling attachment.

Tip 4:
Slut altid af med kold luft på Dyson Airwrap eller føn, når du styler dit hår – dette forlænger og forsegler stylingen. Så længe håret er varmt, kan du forme det, så det giver derfor god mening at slutte af med den kolde luft, når totten af hår sidder, som du gerne vil have det.

Håndplukket til dig